Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

swedzenie... powiekszone wezly...

Autor: anuuula • 29.05.2015 16:38 • 1 odpowiedzi

anuuula

29.05.2015 16:38

Odpowiedz

Witam wszystkich...odczuwam dziwny dyskomfort w szyi bardziwj po prawej stronie... nie boli ale tak ciagnie juz jakies 2-3 tygodnie. Mam guzki na eezlach ktore pozostaly mi po przeziebieniu w 2010 roku. Doodam tez ze znow wrocilam do papierosow .. dym papierosowy podraznia mi gardlo... czssem boli... wykrztuszam tez wydzieline z gardla... tez od 2010 mam niemal codziennie zatkany nos pewnie to zatoki. Jak rzucilam palenie w tamtym toku wszystko bylo super i gardlowe problemy mi prEszly... niestety wrocilam do nalogu i wszydtko wrocilo. Kolejny problem to potwirne swedzenie skory.. i to tylko od pasa w fol nogi i tylek. Od kilku dni zauwazylam ze jak die rano budze to swedzi mnie szyja... nie wiem czy ja juz bzikuje czy co? Lekarz dprawdzal palpacyjnie moje eezly 2 lata tem lub 3 i stwiwrdzil ze yo nic ... powinnam udac sie do lekarza? Ps. Juz pracuje nad swoim nalogiem wczoraj jeden cygarek dzisiaj nic.. pozdrawiam

Pius

30.05.2015 10:14

Odpowiedz

Jeżeli czujesz, że z węzłami coś nie tak zrób sobie USG węzłów chłonnych, nawet prywatnie.