Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

POMOCY SWEDZENIE SKORY PO ZAKONCZONEJ CHEMJOTERAPJI

Autor: agusia • 22.01.2015 20:21 • 1 odpowiedzi

agusia

22.01.2015 20:21

Odpowiedz

witam i prosze o szybka odpowiec jestem 1,5miesiaca po zakonczonej chemjoterapji 8xABVD w tej chwili czekam na badanie PET ale mam zaplanowane dopiero na 16 lutego a potem radioterapja od jakis dwoch tygodni swedzi mnie skora na rekach nogach plecy prawie wszystko ale najgorzej nogi i rece a jak sie podrape to robia sie czerwone pregi jak by mnie ktos bil lub nie wiem co to moze oznaczac czy ktos z was tak mial prosze o pomoc bardzo sie boje.

Ada 26

22.01.2015 21:50

Odpowiedz

O 21:21, dnia 2015-01-22 agusia napisał(-a):

witam i prosze o szybka odpowiec jestem 1,5miesiaca po zakonczonej chemjoterapji 8xABVD w tej chwili czekam na badanie PET ale mam zaplanowane dopiero na 16 lutego a potem radioterapja od jakis dwoch tygodni swedzi mnie skora na rekach nogach plecy prawie wszystko ale najgorzej nogi i rece a jak sie podrape to robia sie czerwone pregi jak by mnie ktos bil lub nie wiem co to moze oznaczac czy ktos z was tak mial prosze o pomoc bardzo sie boje.

Nie ma się co bać napewno wszystko jest ok tez tak miałam w trakcie i po leczeniu najgorzej ze te właśnie pregi zostają później wygląda jakby przebarwienie na skórze jestem 2,5 roku po leczeniu i niestety nie zeszło .wiem ze ciężko ale nie drap

pozdrawiam.