Ziarnica.pl
← Wróć do działu Hyde Park
Hyde Park

hmmm

Autor: ciekawy • 10.03.2006 16:06 • 30 odpowiedzi

ciekawy

10.03.2006 16:06

Odpowiedz
Kiedyś było miło wejść do galerii ozdrowieńców. Łyse lub krótko ostrzyżone uśmiechnięte twarze pełne nadziei patrzyły krzepiąco na chorych i dawały jakiegoś pozytywnego kopa... Teraz, ale może to tylko moje wrażenie, robi się z tego jakiś kącik mody i autoreklamy. Nie za często zmieniacie zdjęcia na stronce dziewczyny? Po co?
Pozdr :)
Może to tylko moje odczucie.

małgo

10.03.2006 17:10

Odpowiedz

O 17:06, dnia 2006-03-10 ciekawy napisał(-a):

Kiedyś było miło wejść do galerii ozdrowieńców. Łyse lub krótko ostrzyżone uśmiechnięte twarze pełne nadziei patrzyły krzepiąco na chorych i dawały jakiegoś pozytywnego kopa... Teraz, ale może to tylko moje wrażenie, robi się z tego jakiś kącik mody i autoreklamy. Nie za często zmieniacie zdjęcia na stronce dziewczyny? Po co?

Pozdr :)

Drogi poruszony kolego,trzeba było uderzyc na priv do Baldiego gdy ogłaszał plany przebudowy serwisu i przekonać go aby nie pozwolił na tak wielką swobodę i dowolnosć w tej kwestii,mogłes zaproponowac by z Twoją pomocą ustalił konkretne kryteria i wymogi (rozumiem ze optujesz za zdjeciami legitymacyjnymi usmiechnietych pełnych nadzieji w oczach osob w trakcie chemioterapii )a całosc sylwetki to lansik .Baldee chyba był otwarty na sugestie(?)Teraz uprawiasz zwykłe czepialstwo.

Carinka

10.03.2006 17:50

Odpowiedz
Ja jestem zdania że te fotki są jak najbardziej ok ponieważ pokazują jak "zdrowo" można wyglądac i że da się pokonac zz.Do tego żeby oglądac gołe łepetynki i zdjęcia ludzi którzy borykają się z zz są inne galerie ;).

Drogi kolego chyba przyznasz sam że oglądanie w dziale "ozdrowieńcy" zdjęc z czasu choroby nie daje zbyt pozytywnego nastawienia-przynajmniej na mnie by tak nie zadziałało.

Pozdrawiam

Asica

10.03.2006 18:05

Odpowiedz

Kiedyś było miło wejść do galerii ozdrowieńców. Łyse lub krótko ostrzyżone (....)

Łysych fotek w galerii ozdrowiencow jakos nie pamietam:|A teraz nie jest "milo wejsc do galerii ozdrowiencow"? Jesli tak,to nie wchodz;)

Nie za często zmieniacie zdjęcia na stronce dziewczyny?

Nie za czesto..mozemy czesciej

gaia

10.03.2006 19:40

Odpowiedz
popieram kobietki w 100% :) ta "nowa wersja" galerii zdecydowanie bardziej przemawia do chorych. poprzednia przywodzila na mysl zdjecia nagrobne ;)
z przyjemnoscia ogladam jakie mam ladne kolezanki (i jakie piekne co niektore maja nozki :) szkoda ze Panowie nie przylacza sie do takiej "fotkowej rotacji"

baldi

10.03.2006 20:30

Odpowiedz

Kiedyś było miło wejść do galerii ozdrowieńców. Łyse lub krótko ostrzyżone uśmiechnięte twarze pełne nadziei patrzyły krzepiąco na chorych i dawały jakiegoś pozytywnego kopa...

tutaj jest zrzut starej galerii ozdrowiencow: http://www.ziarnica.pl/cliparts/ogal.jpg , stosunek lysych/krotko ostrzyzonych babek do srednio- i dlugowlosych jest bardzo malutki.

jesli rzeczywiscie, jak mowisz, twarze w nowej galerii sa nie usmiechniete badz nie przepelnione nadzieja, to mozesz miec "pretensje" do osob, ktore w nowej galerii te fotki umiescily..

Teraz, ale może to tylko moje wrażenie, robi się z tego jakiś kącik mody i autoreklamy. Nie za często zmieniacie zdjęcia na stronce dziewczyny?

jest mozliwosc - niech zmieniaja. kiedys-kiedys w zamyslach mialem zrobic blokade, ze fotke moznaby zmieniac nie czesciej niz co 7 dni. ale to nie mialoby zadnego sensu.

Etam. ladne dziewczyny tutaj mamy, ladne dlugie raczki i nozki, noski, piersiatka i inne czesci ciala tez na miejscu, tylko chwalic i wzdychac :-)

baldi

10.03.2006 20:36

Odpowiedz

O 20:40, dnia 2006-03-10 gaia napisał(-a):

poprzednia przywodzila na mysl zdjecia nagrobne ;)

no autentyk, to juz niektorzy wiedza.. kiedys jak robilem stara galerie to zamysl byl taki, zeby nikogo nie wyrozniac, zeby wszystkie fotki byly takie same pod wzgledem wielkosciowym jak i kolorostycznym.. gdy po parunastu miesiacach wszedlem w te galerie zoabczylem jakby zdjecia nagrobne.. wszystko szare i male.. jeszcze,z eby zamiast tych prostokacikow bylo to w ksztalcie "jajowatym" to juz ogolnie tragedia :-(

z przyjemnoscia ogladam jakie mam ladne kolezanki (i jakie piekne co niektore maja nozki :)

a ilez tam tych kolezanek z fotkami od nozek bylo, co? :>

szkoda ze Panowie nie przylacza sie do takiej "fotkowej rotacji"

w razie jakby co to zamiast mojej geby tutaj: http://www.ziarnica.pl/index.php?tekst=galeria&akcja=pozdrosin&i=1&typ=1 moge wstawic zdjecie swojej nogi, ewentualnie moja WIELKAstope

ciekawy

11.03.2006 00:15

Odpowiedz

O 21:30, dnia 2006-03-10 Baldi napisał(-a):

Etam. ladne dziewczyny tutaj mamy, ladne dlugie raczki i nozki, noski, piersiatka i inne czesci ciala tez na miejscu, tylko chwalic i wzdychac :-)

Normalnie się tu "internet" robi. Szkoda. To wszystko.

Asica

11.03.2006 03:23

Odpowiedz

O 20:40, dnia 2006-03-10 gaia napisał(-a):

z przyjemnoscia ogladam jakie mam ladne kolezanki (i jakie piekne co niektore maja nozki :)

dzieki ;)

Asica

11.03.2006 03:24

Odpowiedz

O 01:15, dnia 2006-03-11 ciekawy napisał(-a):

Normalnie się tu "internet" robi. Szkoda. To wszystko.

A co ma sie robic? Cmentarz? ;>

Gosia

11.03.2006 10:42

Odpowiedz

O 21:36, dnia 2006-03-10 Baldi napisał(-a):

moge wstawic zdjecie swojej nogi, ewentualnie moja WIELKAstope

Ewa

11.03.2006 16:15

Odpowiedz

Piękna nowa galeria, piękne Dziewczyny, sympatyczne zdjecia! Miło popatrzeć i powspominać młodość:))))))Tak trzymać dalej! A że są ładne i umieją to pokazać?! No cóż, przecież się nie oszpecą na potrzeby WS:))))))

baldi

11.03.2006 18:28

Odpowiedz

Po co?

heh, ja to jak dostalem cynk, ze jednak fotki na kogos podzialaly i sie pojawil glos ludu na forum, to pierwsze co sobie pomyslalem, to..

"ezoteryczny poznan"

autentyk :-)

no bo trzy panie prowokacyjne, tj. wijure, elfka i Asica maja cos wspolnego z Poznaniem.. no, ale nie przypuszczalem, ze tworca watku takze ;)

Wijure

11.03.2006 18:41

Odpowiedz
Skoro “ciekawemu” niemiłe jest moje poziarniczne (choć często jeszcze bardzo złośnicze) oblicze, postanowiłam dokonać drastycznej cenzury (bo może zniesie choć moją dłoń ). Postanowiłam również sprostać jego delikatnym sugestiom i wylansować się (choć jest to bardziej antyreklama) zdjęciem zawierającym ogromny potencjał nadziei (bo w czasach ptasiej zarazy mam nadzieję, że nie uraczyłam się wirusem H5N1).

baldi

11.03.2006 18:47

Odpowiedz

O 19:41, dnia 2006-03-11 Wijure napisał(-a):

w czasach ptasiej zarazy mam nadzieję, że nie uraczyłam się wirusem H5N1)

jesli tylko ktos zglosi zazalenie, ze zarazil sie ptasiom-grypom przez ziarnica.pl to bedziesz pierwsza, ktorej plecy zostana rozdrapane a krew ekstatycznie rozlana po bruku na rynku poznanskim! ;)

renata

11.03.2006 21:15

Odpowiedz

Kiedyś było miło wejść do galerii ozdrowieńców. Łyse lub krótko ostrzyżone uśmiechnięte twarze pełne nadziei patrzyły krzepiąco na chorych i dawały jakiegoś pozytywnego kopa...

A ja się cieszę że na WS są fotki które pokazują już zdrowe buźki i zdrowe ciała o duchu nie wspomnę. Ja wolę takie oglądać i to one dają nadzieję.

Asica

24.03.2006 04:58

Odpowiedz
Hmmmm... Znowu zmienilam fotke

121277

24.03.2006 05:29

Odpowiedz

O 05:58, dnia 2006-03-24 Asica napisał(-a):

Hmmmm... Znowu zmienilam fotke

baldi

24.03.2006 06:51

Odpowiedz