ania28
15.01.2015 10:24
Oli mnie obojczyk a raWitam wszystkich.Mam do Was pytanie.Kochani w pazdzierniku okazalo sie ze mam 3 guzy na tarczycy.Po badaniach okazalo sie ze 2 sa wypelnione plynem a 1 to wol koloidowy guzowaty(po biopsji).Sama tarczyca dziala prawidlowo mimo tych zmian.Ale od 3 tygodni boli mnie prawa strona twarzy tzn.szczeka i zuchwa,szyja az do obojczyka.Gorne zeby mam poleczone a z dolnymi jest ok tak powiedziala dentystka.Mimo to mam powiekszony wezel pod zuchwa(8 mm).Strasznie mnie boli i jak zaczyna pulsowac to wlasnie wtedy wszystko idzie w dol.Boli mnie obojczyk a raczej kolo niego.Dretwieje a raczej drga mi reka(ta prawa)i jest jakby bez sily.Mam tez kolo tego obojczyka guzek.Od tyg poce sie w nocy ale nie wiem czy to przez to czy dlatego ze dostalam okres.Skora mnie swedzi caly rok raz bardziej raz mniej.Dodam ze zjadlam antybiotyk ktory pomogl na tylt ze bol jest minimalnie mniejszy.Wezel sie nie zmniejszyl.Laryngolog stwierdzil ze zatoko sa ok,ze mam krzywa przegrode nosowa i chroniczne zapalenie migdalkow.Czasami piecze mnie prawa strona gardla.Z lewa strona jest ok.Powiedzcie mi co to moze byc.Nie mysle o najgorszym ale nie wiem juz gdzie isc co zrobic.Prosze o rade!