Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

NIE WYPADLY MI WLOSY PO CHEMJOTERAPJI.

Autor: agusia • 05.01.2015 15:27 • 3 odpowiedzi

agusia

05.01.2015 15:27

Odpowiedz

Witam czy ktos z was tak mial ze po chemjoterapji nie wypadly mu wlosy tylko sie przezedzily ja po 8 cyklach ABWD mam niezlom czupryne tylko troche mi sie wlosy przezedily nie wiem czemu jestem jakims wyjatkiem.

Martyna

05.01.2015 15:52

Odpowiedz

O 16:27, dnia 2015-01-05 agusia napisał(-a):

Witam czy ktos z was tak mial ze po chemjoterapji nie wypadly mu wlosy tylko sie przezedzily ja po 8 cyklach ABWD mam niezlom czupryne tylko troche mi sie wlosy przezedily nie wiem czemu jestem jakims wyjatkiem.

Cześć:) mnie po ABVD też włosy całkiem nie wypadly tylko stopniowo się przezedzaly. Nie jestes wyjatkiem bo znam więcej takich przypadków:) pozostaje ci się tylko cieszyć:)

frubelek171

05.01.2015 16:16

Odpowiedz

Nie jesteś wyjątkiem mnie do 8 podania nie spadł nawet jeden włos z głowy. Qrcze ja nawet po 4 wlewie je farbowałam (głupie ale prawdziwe) po 8 wlewie zaczęły się przerzedzać, ale nie wypadły. Została taka licha kitka.

Później i tak je ścięłam, bo nie dość, że po chemii były strasznie suche- dosłownie siano to jeszcze każdy różnej długości. Te nowe kilkucentymetrowe, a tamte stare do połowy szyi i strasznie to wyglądało, jedne dłuższe drugie krótsze....

leszek

06.01.2015 10:21

Odpowiedz

Widziałem więcej wyjątków po ABVD ,między innymi i ja do nich należę (po 12 wlewach nic nie wypadło).