Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

koniec chemioterapji

Autor: agusia • 24.12.2014 21:51 • 2 odpowiedzi

agusia

24.12.2014 21:51

Odpowiedz

Witam wszystkich skonczylam chemie 1 grudni ostatni wlew 16 wyniki krwi dobre czekam teraz na pet i chyba bedzie radioterapje ale mam pytanie bo ja po skonczeniu chemji nie mam sily kreci mi sie w glowie i jestem oslabiona czuje die tak jak bym miala zemdlec czy wy tez tak mielisci e odpiszcie prosze.WESOŁYCH ŚWIĄT.

frubelek171

25.12.2014 06:29

Odpowiedz

O 22:51, dnia 2014-12-24 agusia napisał(-a):

Witam wszystkich skonczylam chemie 1 grudni ostatni wlew 16 wyniki krwi dobre czekam teraz na pet i chyba bedzie radioterapje ale mam pytanie bo ja po skonczeniu chemji nie mam sily kreci mi sie w glowie i jestem oslabiona czuje die tak jak bym miala zemdlec czy wy tez tak mielisci e odpiszcie prosze.WESOŁYCH ŚWIĄT.

Witaj :)

Odnośnie chemi to napiszę tak: ja miałam ją skończoną 1.5 roku temu to dokładnie już nie wszystkie skutki pamiętam, ale wiem że u mnie było osłabienie, tachykardia etc.

Z kolei teraz 19 grudnia skończyłam miejscową radioterapię i na końcówce miałam już takie właśnie jak piszesz osłabienie połączone z zawrotami głowy, szczególnie rano, jakbym miałam za chwile paść.

Przeszłaś obciążająca organizm terapię więc masz prawo być słaba a i organizm musie się zregenerować.

pzdr.

Asowa

25.12.2014 08:22

Odpowiedz

O 22:51, dnia 2014-12-24 agusia napisał(-a):

Oj, różne dziwne rzeczy mogą się dziać z tobą jeszcze długo, długo. Odpoczywaj i dbaj o siebie, tylko tak bez przesady ;)