Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Z serii cd moj Pet

Autor: zombiradok • 23.12.2014 13:24 • 6 odpowiedzi

zombiradok

23.12.2014 13:24

Odpowiedz

Moj najnowysz pet . Chemia IVE jedna z mocniejszych , kolejny brak remisji wlacze dalej ze soba i swoim cialem . Resopcja nastapila w klatce piersiowej i szyji . Uklad kostny szpik nie pracuje dobrze dalej podwyzszone FDG i nacieki w kosciach biodrowych kulszowych i udach , obszary wzmozonej utylizacji glukozy w kosciach i szpiku kostnym , miednicy i kosciach udowych - proces zlosliwego stopnia metabolizmu glukozy . I co i oczywiscie przeszczep sie odsuwa i kabinuja mi nowa chemie

Ewa

23.12.2014 13:42

Odpowiedz

O 14:24, dnia 2014-12-23 Zombiradok napisał(-a):

Moj najnowysz pet . Chemia IVE jedna z mocniejszych , kolejny brak remisji wlacze dalej ze soba i swoim cialem . Resopcja nastapila w klatce piersiowej i szyji . Uklad kostny szpik nie pracuje dobrze dalej podwyzszone FDG i nacieki w kosciach biodrowych kulszowych i udach , obszary wzmozonej utylizacji glukozy w kosciach i szpiku kostnym , miednicy i kosciach udowych - proces zlosliwego stopnia metabolizmu glukozy . I co i oczywiscie przeszczep sie odsuwa i kabinuja mi nowa chemie

Niestety nic nie mogę Ci doradzić, niektórzy na Forum mają wiedzę, może coś napiszą sensownego. Jedyne co mogę napisać to... po prostu trzymaj się dzielnie. Wielki żal mnie ogarnia, bo o ile dobrze pamiętam, na początku byłeś źle leczony...

leszek

23.12.2014 17:18

Odpowiedz

Trzymaj się cieplutko,nie daj się ,trzymam kciuki.

Janek

23.12.2014 18:22

Odpowiedz

Trzymaj się, jestem z Tobą, będzie dobrze, pozdrawiam

piotr45

23.12.2014 20:13

Odpowiedz

czy miałeś schemat beacopp ja przy 2B mam 3 lata reemisji

Tilia

23.12.2014 22:41

Odpowiedz

Zombie,trzymaj się! Nie możesz się poddac! Co się odwlecze to nie uciecze! Oby Nowy Rok okazał się szczęśliwy dla Ciebie i przyniósł wymarzoną remisje !

nuri

30.12.2014 12:42

Odpowiedz

Trzymam kciuki Zombi! Kolejna na pewno pomoże! U mnie ABVD, DHAP i adcetris też cośtam podziałały ale w końcu progresja po każdej. Teraz leci bendamustyna + gemcytabina ze sterydem (schemat BGD) i na tzw. oko jest lepiej - węzła co miał pow. 10 cm teraz trzeba szukać! Jak będzie pet to się nim pochwalę. Na Twojego lokatora też coś znajdą!