Ziarnica.pl
← Wróć do działu Hyde Park
Hyde Park

Wesolych Swiat

Autor: Mazynka • 22.12.2014 21:00 • 8 odpowiedzi

Mazynka

22.12.2014 21:00

Odpowiedz
Widze, ze jeszcze nikt nie zapoczatkowal tematu wiec ...

Chcialam Wam Kochani zyczyc abyscie nadchodzace Swieta Bozego Narodzenia spedzili w cieplej rodzinnej atmosferze, bez zmartwien i trosk, a nadchodzacy 2015 przyniosl wszystkim DUZO zdrowia !!!!

fizzy

22.12.2014 22:21

Odpowiedz

O 22:00, dnia 2014-12-22 Mazynka napisał(-a):

Widze, ze jeszcze nikt nie zapoczatkowal tematu wiec ...

Chcialam Wam Kochani zyczyc abyscie nadchodzace Swieta Bozego Narodzenia spedzili w cieplej rodzi nnej atmosferze, bez zmartwien i trosk, a nadchodzacy 2015 przyniosl wszystkim DUZO zdrowia !!!!

Do tego dodam by każdy jak najszybciej uslyszal słowo REMISJA. A takze dużo więcej wpisow pt." część kochani to już x lat w remisji". A dla tych co teraz się leczą,jak najmniej nudności, wymiotow, i zeby leczenie szybko minęło. I nigdy przenigdy te dziadostwo nie powróciło. :)

zombiradok

23.12.2014 11:09

Odpowiedz

Jeszcze zyje napisze krotko NAJLEPSZEGO

Eli

23.12.2014 20:02

Odpowiedz
Moi drodzy!
Spędziłam z Wami cały niemal rok odkąd na początku stycznia dowiedziałam się o chorobie taty. Byliście i jesteście najlepszym wsparciem. Za to -dziekuje Wam! W ten szczególny czas chciałam wszystkim walczacym, wspierającym oraz w remisji życzyć aby te Święta były najpiękniejsze i najlepsze z wszystkich i przede wszystkim Zdrowia!
PS. Szczególnie życzenia dla Mazynki, Frubelka i Zombiradoka.

Mazynka

23.12.2014 20:20

Odpowiedz

O 21:02, dnia 2014-12-23 Eli napisał(-a):

Moi drodzy!

Spędziłam z Wami cały niemal rok odkąd na początku stycznia dowiedziałam się o chorobie taty. Byliście i jesteście najlepszym wsparciem. Za to -dziekuje Wam! W ten szczególny czas chciałam wszystkim walczacym, wspierającym oraz w remisji życzyć aby te Święta były najpiękniejsze i najlepsze z wszystkich i przede wszystkim Zdrowia!

Dziekuje Kochana :-) ja w tym roku jak nigdy uwazam swieta za wyjatkowe :-) po raz pierwszy w domu zywa choinka, prezenty wykonane wszystkie samodzielnie, prawie wszystko gotowe. Puki co dobre samopoczucie zawdzieczam adcetrisowi, dzieki niemu wrocilam do swiata zywych :-D

Buziaki dla Was Kochani !!!!

seba1502

24.12.2014 07:58

Odpowiedz

Drodzy towarzysze broni! Życzę Wam zdrowych i spokojnych świąt oraz samych pogodnych dni nadchodzącym roku.

efka

24.12.2014 09:31

Odpowiedz
wiary
nadziei
miłości

dużo zdrowia

no i Ewy oraz Adamów pozdrawiam szczególnie dzisiaj

frubelek171

24.12.2014 09:40

Odpowiedz

Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, nadziei by nie także radości by rozweselała i wszystkiim dużo, dużo zdrowia !!!!

No coż ja dochodzę do siebie po zaserwowanej mi radioterapii na wznowe miejscową- 15 frakcji. Po węzełku praktycznie nie pozostało śladu, więc jakiś tam mały sukces jest :)

Jak mawia moja babcia "Alleluja i do przodu" :D

frubelek171

24.12.2014 09:43

Odpowiedz

O 21:02, dnia 2014-12-23 Eli napisał(-a):

Dziekuję z całego serca za pamięć!! :*