Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Pieczenie pod skóra z lewej strony jak serce

Autor: agusia • 07.11.2014 21:07 • 2 odpowiedzi

agusia

07.11.2014 21:07

Odpowiedz

Wiam wszystkich i prosze o pomoc jestem po 7 cyklu ABWD po którym czuje sie strasznie zawroty głowy i silne osłabienie a jeszcze 8 cykl przedemna,mam pytanie czy ktos mial obiawy pieczenia takiego dziwnego pod skóra z lewej strony w okolicach serca ciagnacego sie do lewej reki nie umie tego dokladnie opisac.Mówilam o tym lekarzowi ale przepisal mi jakies leki na alergie i uspokajajace po kyorych czulam sie zle i nic mi nie pomogly i caly czas mam to dziwne pieczenie prosze pomuzcie mi bo nie wiem co robic.

agusia

11.11.2014 09:58

Odpowiedz

O 22:07, dnia 2014-11-07 agusia napisał(-a):

Wiam wszystkich i prosze o pomoc jestem po 7 cyklu ABWD po którym czuje sie strasznie zawroty głowy i silne osłabienie a jeszcze 8 cykl przedemna,mam pytanie czy ktos mial obiawy pieczenia takiego dziwnego pod skóra z lewej strony w okolicach serca ciagnacego sie do lewej reki nie umie tego dokladnie opisac.Mówilam o tym lekarzowi ale przepisal mi jakies leki na alergie i uspokajajace po kyorych czulam sie zle i nic mi nie pomogly i caly czas mam to dziwne pieczenie prosze pomuzcie mi bo nie wiem co robic.

Prosze o pomoc!

Eli

11.11.2014 11:00

Odpowiedz

O 10:58, dnia 2014-11-11 agusia napisał(-a):

O 22:07, dnia 2014-11-07 agusia napisał(-a):

Prosze o pomoc!

Agusia,

Niestet pewnie nikt z czytajacych nie mial takich akturat objawow. Moj tato mial bole mocne w okolicach zeber z prawej strony, uczucie rozpierania itd ale wynikalo to z faktu iz mial operacyjne usuwane wezly w srodpiersu i i cos tam podlubano w tych zerbach. Dla pewnosci idz do przychodni i zrob EKG zeby wykluczyc problemy z sercem - to jest akurat czesty problem przy ABVD.

Pozdrawiam