Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Dziwne objawy a lekarz nie chce dac skierowania!
Komentujesz wpis użytkownika
Asowa
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 19:53, dnia 2014-10-01 Asowa napisał(-a): > > O 21:48, dnia 2014-10-01 aniula32 napisał(-a): > > > O 22:30, dnia 2014-09-23 Tilia napisał(-a): > > > > O 16:12, dnia 2014-09-23 aniula32 napisał(-a): > > > > > O 13:34, dnia 2014-09-23 HOPE napisał(-a): > > > > > > > > > > Przy widocznie powiększonych węzłach lekarz powinien dać skierowanie przynajmniej na prześwietlenie, nie mówiąc o morfologii. > > > > Tez tak mysle ze powinien dac.A dzisia tak swedzi mnie skora ze chyba oszaleje.Na plecach,pod piersiami,brzuch a raczej podbrzusze,pod broda,glowa.Jaks makabra.Widze ze juz mam since na dekolcie od tego drapania.Nie wiem jak wytrzymam do czwartku az beda wyniki.Dobrze ze prywatnie bo dostane je od razu do reki.Czy do onkologa lub hematologa trzeba miec skierowanie?Zeby mam zdrowe a do laryngologa wizyte mam w grudniu bo tak ma wizyte corka wiec o skierowanie sie wykloce. > > > Proponuje zrobic USG tych wezlow. Bez tego nie ma co isc do onkologa. > > Witam ponownie.Dzisia bylam z wynikami morfologii u mojego lekarza ogolnego.Stwierdzil zenie sa zle(ob 2,rdw,plt i mcv ponizej normy).Powiedzialam mu co mysle na ten temat.Powiedzialam jakie mam objawy i co mi dolega tj.jak sie czuje i ze ma mnie nie wkurzac.Stwierdzil ze mam zrobic usg szyji(tarczyca wezly zyly).Jak dobrze pojdzie to juz jutro ale prywatnie bo ponoc jak mi lekarz powiedzial ze nfz tych badan nie refunduje.Dzisiaj mam jakiegos dola martwie sie jak cholera.Wiem ze nie musi byc to akurat ta choroba ale mimo to martwie sie.Skora mnie swedzi jak cholera.Drapie sie i juz robia mi sie krostki ktore rozdrapuje.Boli mnie szyja.Ta prawa strona.Wczoraj wypilam pol piwa.A potem bolaly mnie te gule.Prosze czy ja mam ziarnice?Czasami czuje jakbym miala goraczke.Pomozczie. > Od kiedy usg węzłów chłonnych nie jest refundowane? Zmień koniecznie lekrza.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź