Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Dziwne objawy a lekarz nie chce dac skierowania!
Komentujesz wpis użytkownika
aniula32
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 11:07, dnia 2014-09-23 aniula32 napisał(-a): > > O 12:12, dnia 2014-09-23 aniula32 napisał(-a): > > Witam.Ma do Was prosbe o inerpretacje moich objawow.Bo moj lekarz rodzinny to chyba jakis debil.Moze od poczatku.Od lutego pobolewa mnie prawa strona szyji.Ucho nie boli ale czasem cos mitam pyka.Powiekszaja mi sie tez wezly chlonne z tej strony.Od lutego byla u lekarza kilkakrotnie.Raz mi powiedzial ze to zapalenie miesnia(leki nic nie daly) raz ze sobie wmawiam a raz jak mnie bolalo gardlo i szyja i wezly chyba wszystkie z tej prawe strony urosly to stwierdzil ze gardlo lekko rozpulchnione i dal biseptol no i stwierdzil ze jestem chuda(56 kg)i mam prawo te wezly czuc.Dodam ze czesto jestem zmeczona,swedzi mnie cala skora i czesto sie mocno poce(w dzien i w nocy).Co wy o tym sadzicie czy mam sie martwic?Dzis poszlam prywatnie zrobic morf.z rozmazem i ob.Z wynikami wybiore sie do niego i teraz nie wyjde z gabinetu dopoki mnie nie skieruje na badania.Problem dotyczy tylko prawej strony.Bole stawow reki czasami,bole prawe piersi i pachy czesciej.Przejzalam moje stare wyniki morf.i zauwazyla ze w ciagu pol roku rdw(ponizej normy)z 10.9 spadlo do 10.7 przy czym zelazo mialam ponad 200 przy normie 140.prosze o wypowiedz. > Przpepraszam zle napisalam Mpv spadlo ponizej normy.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź