Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Dziwne objawy a lekarz nie chce dac skierowania!
Komentujesz wpis użytkownika
aniula32
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 10:48, dnia 2014-09-23 aniula32 napisał(-a): > > O 12:12, dnia 2014-09-23 aniula32 napisał(-a): > > Witam.Ma do Was prosbe o inerpretacje moich objawow.Bo moj lekarz rodzinny to chyba jakis debil.Moze od poczatku.Od lutego pobolewa mnie prawa strona szyji.Ucho nie boli ale czasem cos mitam pyka.Powiekszaja mi sie tez wezly chlonne z tej strony.Od lutego byla u lekarza kilkakrotnie.Raz mi powiedzial ze to zapalenie miesnia(leki nic nie daly) raz ze sobie wmawiam a raz jak mnie bolalo gardlo i szyja i wezly chyba wszystkie z tej prawe strony urosly to stwierdzil ze gardlo lekko rozpulchnione i dal biseptol no i stwierdzil ze jestem chuda(56 kg)i mam prawo te wezly czuc.Dodam ze czesto jestem zmeczona,swedzi mnie cala skora i czesto sie mocno poce(w dzien i w nocy).Co wy o tym sadzicie czy mam sie martwic?Dzis poszlam prywatnie zrobic morf.z rozmazem i ob.Z wynikami wybiore sie do niego i teraz nie wyjde z gabinetu dopoki mnie nie skieruje na badania.Problem dotyczy tylko prawej strony.Bole stawow reki czasami,bole prawe piersi i pachy czesciej.Przejzalam moje stare wyniki morf.i zauwazyla ze w ciagu pol roku rdw(ponizej normy)z 10.9 spadlo do 10.7 przy czym zelazo mialam ponad 200 przy normie 140.prosze o wypowiedz. > Z ta waga tez tak pomyslalam.Dodam ze wtedy wapno tez mialam powyzej normy gdzie ja mlecznych rzeczy nie jem bo ich nie lubie.Wie to od czego?Lekarza to chyba zmienie bo faktycznie nie ma sensu.Co dotej starej morf.W tej pierwszej plt bylo ponizej a w tej drugiej w normie a zas mpb spadlo.O czym to swiadczy?
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź