Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

zmniejszające się wezly chlonne

Autor: świeżak_na_forum • 07.09.2014 22:13 • 9 odpowiedzi

świeżak_na_forum

07.09.2014 22:13

Odpowiedz
Witam,
przeglądam wątki i nie znajduję odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Czy mieliście taki przypadek, ze wasze węzły:
- zwiększały się/zmniejszały podczas ziarnicy
- nie wiem jak to nazwać, ale powiedzmy, że chowały się zmniejszając obrzęk szyi (mówił mi onkolog, że węzły ziarniczne sa nieprzesuwalne względem podłoża, a moje się wyraźnie "chowają")

Napiszcie jak to było u Was. Jestem 2 dni po wycięciu węzła i nie wiem czy warto bać się na zapas czy nie.

frubelek171

08.09.2014 04:06

Odpowiedz

przeglądam wątki i nie znajduję odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Czy mieliście taki przypadek, ze wasze węzły:

Moje niestety tylko rosły i było ich coraz więcej :/

Swiezak_na_forum

08.09.2014 13:10

Odpowiedz

O 06:06, dnia 2014-09-08 Frubelek171 napisał(-a):

Moje niestety tylko rosły i było ich coraz więcej :/

A u Was jak to bylo? Ogromna prośba o opisanie tego

zombiradok

08.09.2014 14:00

Odpowiedz

hm u mnie ojjjjjjjjjj zmniejszyly sie normalnie ozdrowieniec ze hej ale zaczely rosnac sobie tam gdzie wogle nie powinno byc ich np watraba sledziona nadnercza az dobrze ulokowala sie w ukl kostnym ale co tam to tylko zz i nie ma co panikowac za duzo tylko gnac do przodka

swiezak_na_forum

08.09.2014 14:16

Odpowiedz

O 16:00, dnia 2014-09-08 Zombiradok napisał(-a):

hm u mnie ojjjjjjjjjj zmniejszyly sie normalnie ozdrowieniec ze hej ale zaczely rosnac sobie tam gdzie wogle nie powinno byc ich np watraba sledziona nadnercza az dobrze ulokowala sie w ukl kostnym ale co tam to tylko zz i nie ma co panikowac za duzo tylko gnac do przodka

Tylko albo aż dla niektórych. Dzieki za info - czy te wezly zmniejszaly sie bez leczenia? Wszelkie glosy w dyskusji mile widziane:)

marta91

08.09.2014 15:50

Odpowiedz

O 16:00, dnia 2014-09-08 Zombiradok napisał(-a):

Mój kolega (23 lata) umarł na guza mózgu... od początku żadnych szans. To mnie utwierdza w przekonaniu , że czasami to tylko ziarnica .

Asowa

08.09.2014 15:54

Odpowiedz

Gdzieś czytałam, że przy chłoniakach nieziarniczych węzły mogą rosnąć i maleć ale np w moim przypadku tak nie było. Węzeł długo był malutki a potem przez noc bardzo urósł i juz taki duży pozostał do chwili wycięcia.

zombiradok

08.09.2014 19:34

Odpowiedz

O 17:54, dnia 2014-09-08 Asowa napisał(-a):

Gdzieś czytałam, że przy chłoniakach nieziarniczych węzły mogą rosnąć i maleć ale np w moim przypadku tak nie było. Węzeł długo był malutki a potem przez noc bardzo urósł i juz taki duży pozostał do chwili wycięcia.

PRZECIEZ NIE CHCIALEM NIKOGO URAZIC TYMI SLOWAMI!!!

Asowa

08.09.2014 20:08

Odpowiedz

O 21:34, dnia 2014-09-08 Zombiradok napisał(-a):

O 17:54, dnia 2014-09-08 Asowa napisał(-a):

PRZECIEZ NIE CHCIALEM NIKOGO URAZIC TYMI SLOWAMI!!!

Zombi, o co chodzi?

john

16.10.2014 17:24

Odpowiedz

kIR61I http://www.QS3PE5ZGdxC9IoVKTAPT2DBYpPkMKqfz.com