zombiradok
03.09.2014 15:13
dzis juz wiem mimo spadkow , rumieni , swiadow , bolesci , czasach z morfina i bez niej , w czasch krotkiej remisji ze :
DAM RADE PRZYJAC I PRZEJSC KAZDA CHEMIE RZYGAJAC NAWET CO GODZINE , ZE DAM RADE PRZEJSC PRZESZCZEP , ZE DAM RADE KOPNAC PANA CHLONNEGO TAK ZE GO POKONAM IM THE FIGHTER .
gdy w kwietniu bylem na oiomie nikt nie dawal szans a ja po tyg chodzilem sam cyt lek "gdyby nie pana sila i walka nie bylo by juz pana z nami " dla przypomnienia wsio naraz mialem ( tachykardia , cis okolo 40/30 , niewydolnosc nerek , zapalenie pluc brak jakich wynikow pod kazdym wzgledem , ja w domu juz nie widzialem - to byla ma chwila slabosci wtedy chcialem odejsc ale to bylo moje 5 min ) wyjscie z oiomu cos zmienilo , po 15 maja bylem fighterem i wiem ze zz mnie nie zlamie chocbym mial walczyc , przezyc iles przeszczepow nie zlamie mnie to nigdy TERAZ TO WIEM.
Nie poddaje sie i z kazdego dnia sie ciesze gdy budze sie i otwieram oczy dziekuje mej Sile Wyzszej i prosze o sile do kolejnego dnia , wtedy wiem ze mi sie uda . A co bedzie jutro tego nikt nie wie , WAZNE JEST DZIS TERAZ !