patrysia91
31.07.2014 16:07
Witam wszystkich. Wiem że to nie pierwszy taki post, ale bardzo była bym wdzięczna gdyby ktoś udzielił mi rady. Otóż od jakiegoś czasu, dokładnie od 4 miesięcy, mam pewne dolegliwości , które mnie strasznie niepokoją. Stale mam zapachany nos i kicham kilkanaście razy dziennie. Byłam z tym u lekarza rodzinnego, który twierdzi że to ewidentnie alergia. Przepisał tabletki, jedne, drugie, jednak żadne nie pomogły. Po jakimś czasie wyczułam w prawej pachwinie niewielkiego, wydaje mi się że przesuwalnego węzła, który maleje, i rośnie... Dodam że mam problemy z pęcherzem i nadczynnością tarczycy. Kilka dni temu znów w tej samej pachwinie, wyczułam inne, mniejsze węzełki, których wcześniej nie było, bynajmniej ja ich nie wyczułam. Robiłam podstawowe badania, OB- 10, Morfologia - idealna, CRP- 0,09. Niedługo mam wizytę u laryngologa i alergologa.Nie mam żadnych innych dolegliwości, typowych dla tej choroby. Być może panikuje i nie potrzebnie zawracam Wam głowę, ale potrzebuję jakiejkolwiek rady, która mnie pokieruje co robić w tym kierunku i czy wgl coś robić. Z góry serdecznie dziekuję i życzę Wam dużo zdrówka ! Pozdrawiam :)