Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

braliscie cos w trakcie chemii na wlosy?

Autor: baldi • 19.02.2006 11:18 • 21 odpowiedzi

Tilia

10.03.2012 17:03

Odpowiedz

O 11:39, dnia 2012-03-10 laLoona napisał(-a):

Tak jak moja pierwsza chemia. Piękne loki, moja duma, a kobieta "O, po tej czerwonej wypadną ci włosy."

...

Ostatnio na chemii pielęgniarka widząc moją czuprynę zapytała ile mi jeszcze zostało wlewów. Z dumą odparłam, że jeden. Na co kobieta zrobiła wielkie oczy i stwierdziła, że po tym co dostaję powinnam być łysa jak Kojak.

Hehe, nie jestem. Sporo wypadło ale wciąż mogę pokazać się bez chusteczki i nikt się nie domyśli co jest grane.

Dodam, że raz chciałam sobie zrobić dobrze ;) i nałożyłam jakąs maseczkę na włosy. Oj, wypadło wtedy mnóstwo. Nigdy więcej nie popełniłam tego błedu.

Miałam 6 kursów ABVD.

anetka_945

10.03.2012 18:35

Odpowiedz

O 18:03, dnia 2012-03-10 Tilia napisał(-a):

O 11:39, dnia 2012-03-10 laLoona napisał(-a):

Tak jak moja pierwsza chemia. Piękne loki, moja duma, a kobieta "O, po tej czerwonej wypadną ci włosy."

...

Ostatnio na chemii pielęgniarka widząc moją czuprynę zapytała ile mi jeszcze zostało wlewów. Z dumą odparłam, że jeden. Na co kobieta zrobiła wielkie oczy i stwierdziła, że po tym co dostaję powinnam być łysa jak Kojak.

Hehe, nie jestem. Sporo wypadło ale wciąż mogę pokazać się bez chusteczki i nikt się nie domyśli co jest grane.

Dodam, że raz chciałam sobie zrobić dobrze ;) i nałożyłam jakąs maseczkę na włosy. Oj, wypadło wtedy mnóstwo. Nigdy więcej nie popełniłam tego błedu.

Miałam 6 kursów ABVD.

Wow, zazdroszczę w takim razie! Pamiętam że po 3 kursach ABVD musiałam już nałożyć perukę bo miałam już niezłe prześwity...na szczęście już rosną moje ;) są jeszcze takie delikatne....ale juz moje, chociaż do pracy chodzę jeszcze w peruce ;( jakoś nie mogę się przełamać ;/ co oni by powiedzieli gdyby mnie tak z dnia na dzien inną zobaczyli. Chociaż i tak mi się wydaje, że niektóre osoby wiedzą że mam perukę, ale nikt głośno nie zapytał, a ja unikam tego tematu......