Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Bóle i drętwienia kręgosłupa

Autor: hunter • 17.02.2006 09:37 • 5 odpowiedzi

hunter

17.02.2006 09:37

Odpowiedz

Czy ktoś z was miał takie objawy po leczeniu bedąc juz w remisji?Chodzi mi o drętwienie w okolicach kręgosłupa ,łopatek i tym podobne ?

Zoisyte

17.02.2006 09:39

Odpowiedz

O 10:37, dnia 2006-02-17 hunter napisał(-a):

Czy ktoś z was miał takie objawy po leczeniu bedąc juz w remisji?Chodzi mi o drętwienie w okolicach kręgosłupa ,łopatek i tym podobne ?

Warto poczytać forum :)

TAK.

Dotyczy to chyba każdego, który przeszedł naświetlania.

Jest to spowodowane regeneracją rdzenia kręgowego

hunter

17.02.2006 09:49

Odpowiedz

?

TAK.

Dotyczy to chyba każdego, który przeszedł naświetlania.

Taaaa, tyle że tych postów jest troche i ciągle ich przybywa,trzeba poświęcić coraz wiecej czasu(którego ja w tym momencie nie mam)zeby dogrzebac sie do tego co nas interesuje. Dopuki admin nie wsadzi tu wyszukiwarki wątki bedą się dublować, doceniam ze pogrupował posty tematycznie ( chemia, radio )ale jak widać to nie wystarcza.Powiedzcie mi jeszcze jak długo mogą trwać opisane powyżej objawy ,czy tylko bezposrednio po leczeniu czy nawet długo po nim ?

Fantomasz

17.02.2006 09:54

Odpowiedz

O 10:37, dnia 2006-02-17 hunter napisał(-a):

U mnie bol jakby zwiazany z przyjeciem ,,złej pozycj'' ;), chwilowym skurczem bym to nazwał. Poprzekrecam sie ,i przechodzi ;)

O 10:39, dnia 2006-02-17 Zoisyte napisał(-a):

Troche to by zajeło,dokopac sie ciezko.

O 10:39, dnia 2006-02-17 Zoisyte napisał(-a):

Ciekawa teoria?

baldi

17.02.2006 09:59

Odpowiedz

O 10:49, dnia 2006-02-17 hunter napisał(-a):

Taaaa, tyle że tych postów jest troche i ciągle ich przybywa,trzeba poświęcić coraz wiecej czasu(którego ja w tym momencie nie mam)zeby dogrzebac sie do tego co nas interesuje. Dopuki admin nie wsadzi tu wyszukiwarki wątki bedą się dublować

baldi

17.02.2006 10:04

Odpowiedz

O 10:49, dnia 2006-02-17 hunter napisał(-a):

Taaaa, tyle że tych postów jest troche i ciągle ich przybywa,trzeba poświęcić coraz wiecej czasu(którego ja w tym momencie nie mam)zeby dogrzebac sie do tego co nas interesuje. Dopuki admin nie wsadzi tu wyszukiwarki wątki bedą się dublować

Etam, ja nie uwierze, ze to jest wynik braku wyszukiwarki. to wynika z lenistwa. (byc moze znowu tym postem naraze sie, no ale trudno) latwiej jest napisac posta, niz przeszukac podstrony czy chocby tematy watkow forum. latwiej jest zadac pytanie niz poszukac w google. BO TAK JEST LATWIEJ. wczesniej mnie to irytowalo, po paru latach - przyzwyczailem sie ;)

jedni tlumacza sie brakiem czasu, inni nieumiejetnoscia poslugiwania sie internetem, itp., itd. ja to wszystko rozumiem, ale takze moglby zrozumiec to czytelnik. jesli ktos pisze "bylo na forum" to znaczy, ze bylo na forum i np. nie chce mu sie tego drugi/trzeci/piaty raz opisywac. spoko, wyszukiwarka bedzie. zobaczymy jaki wtedy bedzie powod dublowania sie watkow ;)