Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

???

Autor: Tomek • 12.02.2006 15:43 • 2 odpowiedzi

Tomek

12.02.2006 15:43

Odpowiedz

Mam pytanie , szczerze nie wiem od czego zaczac jakie badania itd... Od ok. 5 miesiecy czuje sie troche oslabiony i mam dziwne zawroty glowy szczegolnie z rana ( nie po alkoholu) , lekarz u ktorego bylem skierowal mnie na USG i Tomografie ale nic to nie wykazalo i zasugerowal, ze to problemy z blednikiem , ja natomiast nie bardzo wierze w te diagnoze bo z niepokojem wyczuwam powiekszone wezly chlonne z jednej strony z tylu szyi. Prosze o sugestie od jakich badan zaczac zeby wykluczyc badz zdiagnozowac ziarnice , a i fatalnie czuje sie po alkoholu. POZDRAWIAM TOMEK...

baldi

12.02.2006 15:45

Odpowiedz

O 16:43, dnia 2006-02-12 Tomek napisał(-a):

Prosze o sugestie od jakich badan zaczac zeby wykluczyc badz zdiagnozowac ziarnice

juz czesc badan zrobiono Ci. USG + CT.. i nic nie wykazalo. ostatnim sensownym badaniem jest biopsja wezla chlonnego.

ania

13.02.2006 09:01

Odpowiedz

O 16:43, dnia 2006-02-12 Tomek napisał(-a):

Mam pytanie , szczerze nie wiem od czego zaczac jakie badania itd... Od ok. 5 miesiecy czuje sie troche oslabiony i mam dziwne zawroty glowy szczegolnie z rana ( nie po alkoholu) , lekarz u ktorego bylem skierowal mnie na USG i Tomografie ale nic to nie wykazalo i zasugerowal, ze to problemy z blednikiem , ja natomiast nie bardzo wierze w te diagnoze bo z niepokojem wyczuwam powiekszone wezly chlonne z jednej strony z tylu szyi. Prosze o sugestie od jakich badan zaczac zeby wykluczyc badz zdiagnozowac ziarnice , a i fatalnie czuje sie po alkoholu. POZDRAWIAM TOMEK...

HEJ!

a jak sie czujesz po alkoholu??? jakie objawy??? bola cie te wezly???

anka