Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Kilka razy USG

Autor: MOsfet • 22.06.2014 17:39 • 10 odpowiedzi

MOsfet

22.06.2014 17:39

Odpowiedz

JAk myślicie jeśli miałem robione kilka razy (6) usg w ciągu ostatniej połowy roku to jeśli bym miał ZZ zmiany by się ujawniły? Miałem RTG i te USG chodzę co jakiś czas, a to z powodu powiększonych węzłów i licznych dolegliwości z zakładki objawy.

Dobra rada

22.06.2014 17:46

Odpowiedz

O 19:39, dnia 2014-06-22 MOsfet napisał(-a):

JAk myślicie jeśli miałem robione kilka razy (6) usg w ciągu ostatniej połowy roku to jeśli bym miał ZZ zmiany by się ujawniły? Miałem RTG i te USG chodzę co jakiś czas, a to z powodu powiększonych węzłów i licznych dolegliwości z zakładki objawy.

Sebastian, przestań... I nie mów, że to nie Ty, bo drugiego takiego to ze świecą szukać. Ciągle ta sama śpiewka... Myślę, czy aby Cię nie namierzyć i nie zgłosić sprawy gdzieś do jakiejś opieki społecznej, bo jesteś przecież niepełnoletni. Zajeli by się Tobą i skierowali na odpowiednie leczenie...

sebek

26.06.2014 17:37

Odpowiedz
Witam i przepraszam że jeszcze piszę i proszę o nie zbywanie mnie bo mi naprawdę nie jest wesoło, znalazłem w okolicach potylicy po prawej stronie taki wezełek powiększony zaczyna się na środku wysokości ucha idzie od potylicay do pod ucho. Miałem robione wiele razy usg ale lekarz tam chyba nie zaglądał :( Co o tym myślicie, bardzo proszę was o odpowiedź.
Miałem tam już jedną kulkę od małego a teraz znalazłem jeszcze takie coś, proszę o powarzną odpowiedź a nie jakieś naśmiewanie się ze mnie. Od tamtego tygodnia chodzę do psychologa... Czuję się jak się czułem.

Mam go tu http://www29.speedyshare.com/PtrpD/download/wezly-chlonne.jpg

Sory seba, po pierwsze...

26.06.2014 18:37

Odpowiedz

...nie ma tu lekarzy, a po drugie: dlaczego mamy ci pomagac skoro robisz sobie z nas zarty piszac pod wieloma nickami? Nie szanujesz naszego czasu wiec nie otrzymasz od nas odpowiedzi.

Sebek

26.06.2014 18:50

Odpowiedz

O 20:37, dnia 2014-06-26 Sory seba, po pierwsze... napisał(-a):

...nie ma tu lekarzy, a po drugie: dlaczego mamy ci pomagac skoro robisz sobie z nas zarty piszac pod wieloma nickami? Nie szanujesz naszego czasu wiec nie otrzymasz od nas odpowiedzi.

Przepraszam, jak kazano mnie ignorować to nawet zapytać nie mogłem. Prosze tylko o wasze zdanie. Bardzo proszę cię i wszystkich ziarniakow o odp. Traktuję was poważnie, ale żeby to wykryć lub wyleczyć to nawet zbratal bym się z diabłem. Choć kocham boga i moja wiare

Asowa

26.06.2014 19:26

Odpowiedz

O 20:50, dnia 2014-06-26 Sebek napisał(-a):

Przepraszam, jak kazano mnie ignorować to nawet zapytać nie mogłem. Prosze tylko o wasze zdanie. Bardzo proszę cię i wszystkich ziarniakow o odp. Traktuję was poważnie, ale żeby to wykryć lub wyleczyć to nawet zbratal bym się z diabłem. Choć kocham boga i moja wiare

Sebek, tutaj naprawdę nikt ci nie powie czy jesteś chory czy zdrowy.

Byłeś u lekarza?

sebek

26.06.2014 19:34

Odpowiedz

O 21:26, dnia 2014-06-26 Asowa napisał(-a):

Byłeś u lekarza?

Bylem u nich wiele razy, tak jak pisałem w tamtym temacie. Jestem zrozpaczony USG robiłem z 7 razy. Wszystkie te badania. Ją się pytam o wasze zdanie czy waszym zdaniem jestem zdrowy ch chory i czy gdyby coś było to wykryli by USG. Bóle kości troche przeszły, poce się lekko. Co mam robić? Histpat czy co? Jak te usg były ok?

Asowa

26.06.2014 20:45

Odpowiedz

O 21:34, dnia 2014-06-26 sebek napisał(-a):

O 21:26, dnia 2014-06-26 Asowa napisał(-a):

Byłeś u lekarza?

Bylem u nich wiele razy, tak jak pisałem w tamtym temacie. Jestem zrozpaczony USG robiłem z 7 razy. Wszystkie te badania. Ją się pytam o wasze zdanie czy waszym zdaniem jestem zdrowy ch chory i czy gdyby coś było to wykryli by USG. Bóle kości troche przeszły, poce się lekko. Co mam robić? Histpat czy co? Jak te usg były ok?

ODPUŚCIĆ!!!!!

sebek

27.06.2014 08:31

Odpowiedz

Napisałem zwyczajnie bo się zaniepokoilem tym że zaczęły mnie swedziec okolice poniżej szyi obojczyk czy jak to się zwie. Oraz podbrodek i pachwiny oraz się przestraszylem. A jeszcze jakieś pojedyncze wybroczyny. Chyba opuszczać co myślicie?

Dobra rada

27.06.2014 10:04

Odpowiedz

Po co w kółko pytasz o to samo? Nie widzisz, że już nikt Ci nie odpisuje tylko Asowa? Po co marnujesz jej czas? Ma wystarczająco sporo swoich problemów.

mIkulka

27.06.2014 16:02

Odpowiedz

O 12:04, dnia 2014-06-27 Dobra rada napisał(-a):

Po co w kółko pytasz o to samo? Nie widzisz, że już nikt Ci nie odpisuje tylko Asowa? Po co marnujesz jej czas? Ma wystarczająco sporo swoi

Napisze ci ze przechodzę, przechodziłam to samo, węzły miała w dodatku o nieprawidłowym obrazie ust. Mecze się u psychiatry. Zaburzenia lekowe, hipochadryczne dają objawy fizyczne. Jak podejrzewał ze moje węzły są od raka jajnika bolało mnie sudentycznie cale podbrzusze. Jak przerabialam ziarnice miałam duszność i pocilam się w nocy. Jak podejrzewał raka sztuki bolała mnie pochwa. Od nad moje węzły zrobiły się prawidłowe czyli orczykowe w ust i od nad biorę leki nic mnie nie boli i nie poce się. Postaraj się wybrać do psychiatry a nie psychologa bo jak o ironio psycholog powiem ci ze twoje objawy zdecydowanie nadają się do leczenia farmakologicznego. Przepraszam ze wcinam się w forum.

Pozdrawiam