Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

SOS

Autor: sloninka3 • 20.06.2014 12:24 • 2 odpowiedzi

sloninka3

20.06.2014 12:24

Odpowiedz
Witam wszystkich
Słuchajcie dziś dostałam wieści,nie wiem co mam robić .W badaniu tk śródpiersia ,było ,ze grasica powiększona? i małe węzły,więc lekarz powiedział ,ze na razie radio nie ,no chyba ,ze będzie pet-coś bedzie świecić.dziś dostałam wyniki .Grasica 3.8/4.5 ,rozlane pobudzenie akt. met. tłuszczu brunatnego suv 12,6/16.7 w okolicy karkowej prawej w pachwinach wezły ok 1cm pobudzeniesuv 8,1 i 9,7.we wniskach progresja.
co robić dalej ?o boże

rodzynka

20.06.2014 16:18

Odpowiedz

O 14:24, dnia 2014-06-20 sloninka3 napisał(-a):

Witam wszystkich

Słuchajcie dziś dostałam wieści,nie wiem co mam robić .W badaniu tk śródpiersia ,było ,ze grasica powiększona? i małe węzły,więc lekarz powiedział ,ze na razie radio nie ,no chyba ,ze będzie pet-coś bedzie świecić.dziś dostałam wyniki .Grasica 3.8/4.5 ,rozlane pobudzenie akt. met. tłuszczu brunatnego suv 12,6/16.7 w okolicy karkowej prawej w pachwinach wezły ok 1cm pobudzeniesuv 8,1 i 9,7.we wniskach progresja.

co robić dalej ?o boże

A jak dawno jesteś po leczeniu, czy w trakcie leczenia?

Jak we wnioskach progresja, to pewnie trzeba będzie jeszcze trochę się podleczyć. A co dalej - do lekarza! Trzymam kciuki!!!!

sloninka3

20.06.2014 17:01

Odpowiedz

O 18:18, dnia 2014-06-20 rodzynka napisał(-a):

O 14:24, dnia 2014-06-20 sloninka3 napisał(-a):

Witam wszystkich

co robić dalej ?o boże

A jak dawno jesteś po leczeniu, czy w trakcie leczenia?

Jak we wnioskach progresja, to pewnie trzeba będzie jeszcze trochę się podleczyć. A co dalej - do lekarza! Trzymam kciuki!!!!Jesteśmy 7 tyg po ABVD ,badania z krwi bardzo dobre.Pewnie jeszcze chemia ,lub radio lub przeszczep szpiku?Ktoś miał taki problem pomóżcie.Lekarz mi odpisał,ze te wyniki nie są takie złe