Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

15 miesięcy w remisji:)

Autor: ecce_homo • 04.06.2014 19:09 • 8 odpowiedzi

ecce_homo

04.06.2014 19:09

Odpowiedz
Jak w temacie - jestem po badaniach (USG brzucha, RTG klatki piersiowej, morfologia) - jest dobrze. I to od 15 miesięcy:)
Przeszłam chemię (4 cykle), radio, wyszłam z IIa LP (PET 9 miesięcy temu - czysty). Jedyne, co odbiega od normy, to podwyższony poziom cholesterolu i trójglicerydów (wegetarianka, 171 cm, 58 kg, nie piję, nie palę, 6-7x w tygodniu rower/fitness, hm...:)), ale to "pikuś":) Kochani, głowa do góry! Jeśli mnie się udało, pechowcowi stulecia, to i Wam się uda:) Pozdrawiam koleżanki i kolegów w remisji:)

Lena

05.06.2014 07:21

Odpowiedz

O 21:09, dnia 2014-06-04 ecce_homo napisał(-a):

Jak w temacie - jestem po badaniach (USG brzucha, RTG klatki piersiowej, morfologia) - jest dobrze. I to od 15 miesięcy:)

Przeszłam chemię (4 cykle), radio, wyszłam z IIa LP (PET 9 miesięcy temu - czysty). Jedyne, co odbiega od normy, to podwyższony poziom cholesterolu i trójglicerydów (wegetarianka, 171 cm, 58 kg, nie piję, nie palę, 6-7x w tygodniu rower/fitness, hm...:)), ale to "pikuś":) Kochani, głowa do góry! Jeśli mnie się udało, pechowcowi stulecia, to i Wam się uda:) Pozdrawiam koleżanki i kolegów w remisji:)

Super! Gratulacje! U mnie remisja od 13 miesięcy :) Badania ok, tylko puls mam wysoki (85-90), ale przed leczeniem też miałam ok.80-85 przy jednocześnie niskim ciśnieniu. I OB ciągle na górnej granicy, poniżej 12 nie schodzę. Czuję się ok, tylko nie mogę zrzucić z 5 kg :( A choresterol możesz mieć rodzinnie uwarunkowany. Moja mama ma prawie 300, a jest chudzinką, jada same lekkie rzeczy, a badania serca ok, więc miażdżycy nie ma.

ecce_homo

05.06.2014 10:49

Odpowiedz

Super! Gratulacje! U mnie remisja od 13 miesięcy :) Badania ok, tylko puls mam wysoki (85-90), ale przed leczeniem też miałam ok.80-85 przy jednocześnie niskim ciśnieniu. I OB ciągle na górnej granicy, poniżej 12 nie schodzę. Czuję się ok, tylko nie mogę zrzucić z 5 kg :( A choresterol możesz mieć rodzinnie uwarunkowany. Moja mama ma prawie 300, a jest chudzinką, jada same lekkie rzeczy, a badania serca ok, więc miażdżycy nie ma.

Gratuluję:) i trzymam kciuki za powrót do formy. Pewnie próbowałaś ćwiczeń i diet' może potrzeba czasu, aby organizm "poszedł po rozum do głowy"i trochę Ci pomógł w staraniach?:)

Pozdrawiam:)

szybownik69

06.06.2014 05:29

Odpowiedz

O 21:09, dnia 2014-06-04 ecce_homo napisał(-a):

.....Cholesterol to nie problem, ale nad triglicerydami zastanowiłbym się.

Rodzynka

06.06.2014 20:05

Odpowiedz
Ecce, ogromne gratulacje!!!! :))))

Ja jestem 1,5 roku w remisji, ale badania dopiero przede mną, więc mam stresiora że hej ;)

ecce_homo

07.06.2014 11:37

Odpowiedz

O 22:05, dnia 2014-06-06 Rodzynka napisał(-a):

Ecce, ogromne gratulacje!!!! :))))

Ja jestem 1,5 roku w remisji, ale badania dopiero przede mną, więc mam stresiora że hej ;)

Trzymam kciuki baaaaardzo mocno!

ecce_homo

07.06.2014 11:38

Odpowiedz

.....Cholesterol to nie problem, ale nad triglicerydami zastanowiłbym się.

Niewiele mogę zmienić in plus w zakresie trybu życia i diecie, a kiedy myślę o kolejnych prochach... sam wiesz:)

mabiel

09.06.2014 19:16

Odpowiedz

18 m-cy w remisji :-)