Anka
03.06.2014 14:13
Witam wszystkich.
Mam..małą prośbę o malutką pomoc.. Każda opinia się przyda.
Nie wiem czy to ja jestem hipochondrykiem czy moja Pani Dr..
Od jakiś 6 miesięcy bolą mnie węzły pachowe, towarzyszą temu bólowi gorączki. Wcześniej nie zauważałam ich powtarzalności.. Ale przynajmniej raz, dwa, trzy góra, razy w miesiącu miewam wysoką gorączkę, nawet do 39 stopni.
Myślałam.. hmm takie tam gorączki ale jednak.. po alkoholu są częstsze i wyższe. Pocę się.. nie pytajcie.. zdarza się, że budzę się cała mokra.
W końcu ból stał się uciążliwy..
I Nie wiem czy też przez niego czy gdzieś obok przewijają się małe stany, odrętwienia.
Myślałam, że da się obok tego przejść na luzie.. ale boli coraz mocniej.
Dlatego też postanowiłam pójść z tym do lekarza..
Postanowiłam to chyba za mało powiedziane, zmusił mnie do tego ból. Tam po dłuższej konsultacji wysłano mnie na oddział zakaźny
Mam..małą prośbę o malutką pomoc.. Każda opinia się przyda.
Nie wiem czy to ja jestem hipochondrykiem czy moja Pani Dr..
Od jakiś 6 miesięcy bolą mnie węzły pachowe, towarzyszą temu bólowi gorączki. Wcześniej nie zauważałam ich powtarzalności.. Ale przynajmniej raz, dwa, trzy góra, razy w miesiącu miewam wysoką gorączkę, nawet do 39 stopni.
Myślałam.. hmm takie tam gorączki ale jednak.. po alkoholu są częstsze i wyższe. Pocę się.. nie pytajcie.. zdarza się, że budzę się cała mokra.
W końcu ból stał się uciążliwy..
I Nie wiem czy też przez niego czy gdzieś obok przewijają się małe stany, odrętwienia.
Myślałam, że da się obok tego przejść na luzie.. ale boli coraz mocniej.
Dlatego też postanowiłam pójść z tym do lekarza..
Postanowiłam to chyba za mało powiedziane, zmusił mnie do tego ból. Tam po dłuższej konsultacji wysłano mnie na oddział zakaźny