Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Wynik Pet - proszę o pomoc w zrozumieniu wyniku
Komentujesz wpis użytkownika
frubelek171
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 13:42, dnia 2014-04-28 frubelek171 napisał(-a): > > O 14:41, dnia 2014-04-28 Ewa napisał(-a): > > > O 13:41, dnia 2014-04-28 Frubelek171 napisał(-a): > > > > O 12:43, dnia 2014-04-28 Marta91 napisał(-a): > > > > > > > > > > > > > > > > U mnie też miało być IV a jest III bo szpik czysty... tyle, że u mnie nagle się wszystkie objawy zwaliły... aż wkońcu miałam problem żeby się poruszać byłam tak słaba.... świetnie wyglądasz po tych sterydach ja na twarzy po przyjmowaniu 4 miesiące to masakra :P to tak na marginesie no wkońcu nie samą chorobą człowiek żyje > > > > > > U mnie było IV ze względu na zajętą ślędzione i ślinianki. Szpik miałam czysty. I trochę od samego początku te moje leczenie szło na bakier, bo już 19 listopada miałam histopat i wtedy miałam jeszcze III st. kierowana byłam do leczenia w szpitalu w Dąbrowie Górniczej- a później co- haha przysłowiowy zonk,w tym szpitalu mi chemii nie podadzą, bo nie sprowadzą winblastyny(tak orzekł ordynator). Potem koniec roku , grudzień , limity. Tak więc byłam przyjęta na oddział w Katowicach dopiero 7 stycznia a choroba przez te półtora miesiąca szalała w najlepsze. Tak więc spadlam z III na IV. Podawana była krew, bo hemoglobina spadła do 6 :/ > > > Aha i dnośnie tych sterydów to ja problemów z wagą nie miałam nigdy- po prostu niezbyt wysoka, drobna osóbka ;) > > > pzdr. wszystkich ciepło :) > > Jak dlugo jestes po leczeniu > Niecałe pół roku. Chemię skończyłam 1 sierpnia 2013 a radio na początku tego roku. W czercu będę mieć drugą wizytę kontrolną, pierwsza była w marcu.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź