Eli
16.04.2014 18:40
Proszę napiszcie czy chemia nie zadziałala jeśli nagle po 4 wlewie wróciło swedzenie skóry ? Tuż po świętach tata ma mieć PET, boję się że całe to leczenie na nic ... Tata ma NS IVB:-(
Autor: Eli • 16.04.2014 18:40 • 4 odpowiedzi
Eli
16.04.2014 18:40
Proszę napiszcie czy chemia nie zadziałala jeśli nagle po 4 wlewie wróciło swedzenie skóry ? Tuż po świętach tata ma mieć PET, boję się że całe to leczenie na nic ... Tata ma NS IVB:-(
Eli
17.04.2014 20:27
O 20:40, dnia 2014-04-16 Eli napisał(-a):
Czy ktoś może mi odpowiedzieć? Dziś tata dostał wysypke podobną do tej która miał przed chemia. Jestem załamania
efka
17.04.2014 21:07
O 22:27, dnia 2014-04-17 Eli napisał(-a):
O 20:40, dnia 2014-04-16 Eli napisał(-a):
Czy ktoś może mi odpowiedzieć? Dziś tata dostał wysypke podobną do tej która miał przed chemia. Jestem załamania
Eli kochana ja nie miałam świądu przed leczeniem ani wysypki nie miałam wiec nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytania ale chłopak który leczył się w tym czasie co ja miał dziwną wysypkę podczas leczenia, tak ok 4, 5 wlewu, miał sporej wielkości placki o czerwonym zabarwieniu, przerwano leczenie ABVD,hematolodzy konsultowali się z dermatologiem, ostatecznie wiem tylko, że nie dostawał już chemii ale po badaniach został skierowany na radioterapię, ... musisz myśleć pozytywnie ... a na Święta życzę Tobie więcej wiary abys mogła spokojnie wspierać Tatę w walce, a Tacie przekaż życzenia zdrowia :*
sheeva
02.10.2014 06:04
Eli, minęło już trochę czasu od Twojego wpisu. Czy powtórny świąd skóry był złym objawem? Też jestem po czwartym wlewie ABVD i świąd wraca, nie taki intensywny jak przed chemią jednak bez wątpienia odczuwalny w dokładnie tych samych meijscach. Lekarz twierdzi, że to nie jest dobry sygnał, gdyż oznacza, że jeszcze są aktywne komórki.
Eli
02.10.2014 06:32
O 08:04, dnia 2014-10-02 sheeva napisał(-a):
Eli, minęło już trochę czasu od Twojego wpisu. Czy powtórny świąd skóry był złym objawem? Też jestem po czwartym wlewie ABVD i świąd wraca, nie taki intensywny jak przed chemią jednak bez wątpienia odczuwalny w dokładnie tych samych meijscach. Lekarz twierdzi, że to nie jest dobry sygnał, gdyż oznacza, że jeszcze są aktywne komórki.
Sheeva, Pet byl ok wtedy wiec nie nie martw nie potrzebnie.
Skora zle reaguje na chemie, przesusza sie i jest nadwrazliwa. Mysmy uznali ze stad bylo to swedzenie. Rozumiem ze teraz bedziesz miala PET kontrolny?