madzia29155
16.04.2014 08:31
Moze zaczne od poczatku..w styczniu bylam porzadnie przeziebiona a ze mieszkam w Uk wiec sama leczylam sie paracetamolem.. przeziebienie trwalo dosc dlugo po czym zostal w sumie katar ktory jest i go nie ma roznie.. jakies 3 miesiace temu zaczela sie pocic na pocztaku nie zwracalam na to uwagi az kumpela do mnie .. ej sluchaj co ty tak sie pocisz czesto wiesz ze moja siostrzenica ma chloniaka a jak szyja wyglada u ciebie.. i no wymacalam wezel gdzies ok 1,5 cm pod nim drugi mniejszy i po drugiej stronie trzeci wszystkie sa kolo obojczyka . Umowilam sie do lekarza mialam krew ale wyniki sa dobre i czekam teraz na wyniki z przeswietlenia klatki... poty sa coraz czestsze tak co drugi dzien od mniej do mocnych zlewow.. jakis tydzien temu bardzo mnie bolaly plecy gorna czesc ramiona jak na grype taki bol i wtedy w nocy mialam okropne poty wszystko bylo mokre lacznie przescieradlo nie mowiac o mnie.. lekarz powiedzal ze jak bedzie klatka ok to nie ma potrzeby robic biopsji wezla .. czy przeswietlenie az tak jest wiarygodne .. zawsze jak sie poce w nocy to na drugi dzien jestem slaba jakbym zawalila cala noc... czy odczuwam zmeczenie ? ciezko powiedziec mam dwojke dzieci do tego cwicze silowa .. areoby .. kolezanka dzwonila do szpitala w Polsce podpytac sie co to moze byc a panie poinformowaly zebym nie siala paniki bo pewnie wezly wyskoczyly mi z przemeczenia.. wiec zrobilam sobie dwa tygodnie wolne od cwiczen wezly nadal sa baaa znalazlam czwarty maly tez nadobojczykiem.. poce sie jak pocilam i do tego boli mnie gorny odcinek plecow .. staram sie nie myslec nie dac zwariowac .. co nie zmienia faktu ze czlowiek gdzies podswiadomie mysli i sie martwi ...