Mosim
07.04.2014 15:52
Witam mam 16 lat, ostatnimi czasy psuje mi się zdrowie. Dostałem nocnych potów oraz bólów w klatce piersiowej i zawrotów głowy oraz drętwienia kończyn. Poszedłem do lekarza skierowano mnie na RTG czyste jak łza, morfo z rozmazem manualnym, OB, CRP, USG brzucha i USG węzłów chłonnych wszystko piękne. Na USG lekarz powiedział abym powiedział co mi jest i "Czyżby ZZ?" ale zrobił USG i z uśmiechem na twarzy, piękne węzełki nic tu nie ma, ZZ wybij sobie z głowy. Po jakiś 2 tygodniach przeszły mi poty nocne i drętwienie kończyn:) lecz zawroty głowy ciągle... Więc udałem się do pana profesora na USG węzłów znów i znów wszystko pięknie nie szukaj na siłę... Przeszły mi zawroty głowy. Po jakimś czasie dla sprawdzenia udałem się trzeci raz jeszcze do innego specjalisty na USG i zrobiłem morfo z rozmazem oraz CRP i OB prywatnie wszystko wyszło rewelacyjnie OB-2, CRP- 0,31. Wszystko było by OK gdyby nie teraz świąd który mnie dopadł, kiedyś tak miałem ale przeszło samo. Co robić i czy to ZZ skoro lekarze mówią że nie?