Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Ziarnica antybiotykotarapia a usg

Autor: Samotny • 14.03.2014 17:50 • 2 odpowiedzi

Samotny

14.03.2014 17:50

Odpowiedz

Witam, wyczułem sobie guzy na szyi z jednej strony szyja mnie boli. Wyniki badań OK OB 2 crp 0,31. USG u onkologa obrazowego super, mówi że tak po zapaleniu albo od czegokolwiek. Ale ostatnio lekarka dała mi antybiotyk a guzy nie zniknęły, zwyczajnie są. Miałem nocne poty mocne teraz mam takie słabe tylko w okolicy szyi lekarze mówią że to nic i żeby nie drążyć ZZ. Czy zgadzacie się z tym, dodam że bylem na USG 3 razy i wszędzie mówią że OK a na końcu u profesora onkologi obrazowej, fajny brodacz w okularach :) Proszę was o pilne odpowiedzi bo jednak mam stresa.

Samotny

14.03.2014 19:41

Odpowiedz

O 18:50, dnia 2014-03-14 Samotny napisał(-a):

Witam, wyczułem sobie guzy na szyi z jednej strony szyja mnie boli. Wyniki badań OK OB 2 crp 0,31. USG u onkologa obrazowego super, mówi że tak po zapaleniu albo od czegokolwiek. Ale ostatnio lekarka dała mi antybiotyk a guzy nie zniknęły, zwyczajnie są. Miałem nocne poty mocne teraz mam takie słabe tylko w okolicy szyi lekarze mówią że to nic i żeby nie drążyć ZZ. Czy zgadzacie się z tym, dodam że bylem na USG 3 razy i wszędzie mówią że OK a na końcu u profesora onkologi obrazowej, fajny brodacz w okularach :) Proszę was o pilne odpowiedzi bo jednak mam stresa.

Blagam pomóżcie! Proszę o wypowiedzi :(

Asowa

14.03.2014 19:52

Odpowiedz

O 20:41, dnia 2014-03-14 Samotny napisał(-a):

O 18:50, dnia 2014-03-14 Samotny napisał(-a):

Blagam pomóżcie! Proszę o wypowiedzi :(

Czasem jest tak, że powiększone węzły włóknieją i pozostają powiększone.

Być może tak jest i u ciebie.