Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

nurtujący objaw

Autor: Karolina • 07.03.2014 18:07 • 2 odpowiedzi

Karolina

07.03.2014 18:07

Odpowiedz

Witajcie. Od pewnego czasu(około 2lat) zauważyłam u siebie pewien objaw ziarnicy, chodzi mi o bóle mięśni(a może węzłów chłonnych) w okolicach łopatek, barków, nóg(ud) i rąk po wypiciu niewielkiej ilości alkoholu(nawet po jednym kieliszku) czuję takie jakby skręcanie. Innych objawów chyba nie zauważyłam, chociaż pewna nie jestem tzn.czasami czuje ze jestem rozpalona, mierze temperaturę i wynik wychodzi nieco ponad 37. Bardzo się boję i proszę o poradę.

Janek

07.03.2014 19:27

Odpowiedz

O 19:07, dnia 2014-03-07 Karolina napisał(-a):

Witajcie. Od pewnego czasu(około 2lat) zauważyłam u siebie pewien objaw ziarnicy, chodzi mi o bóle mięśni(a może węzłów chłonnych) w okolicach łopatek, barków, nóg(ud) i rąk po wypiciu niewielkiej ilości alkoholu(nawet po jednym kieliszku) czuję takie jakby skręcanie. Innych objawów chyba nie zauważyłam, chociaż pewna nie jestem tzn.czasami czuje ze jestem rozpalona, mierze temperaturę i wynik wychodzi nieco ponad 37. Bardzo się boję i proszę o poradę.

Takie między innymi miałem objawy przy ostatniej wznowie niesamowity ból mięśni.

Tilia

07.03.2014 22:21

Odpowiedz

O 19:07, dnia 2014-03-07 Karolina napisał(-a):

Proponuję zrobic pełną morfologie z rozmazem, ob, crp i ldh. Z tym iść do lekarza, ktory zdecyduje co dalej.