Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Chemioterapia
Odpowiedź w wątku: Proszę o pomoc w interpretacji wyników
Komentujesz wpis użytkownika
Martinus
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 12:17, dnia 2014-03-19 Martinus napisał(-a): > > O 12:06, dnia 2014-03-19 Mazynka napisał(-a): > > W piatek mialam miec sciagane szwy, ale rana mi sie cos nie podobala. Okazalo sie ze szwy zaczely wrastac w skore i sciagneli mi dzisiaj. Dobrze czasem byc przewrazliwionym. Co do rodzinnego to podejrzewa ze sie lekko przeziebilam, ciezko jest mu stwierdzic konkretnie ale katar moze o tym swiadczyc. Dostalam duomox, powiedzial ze powinno pomoc na goraczke... co do wyniku onkolog powiedzial ze ma na uwadze i przyspiesza, ze jak tylko bedzie to od razu zadzwoni. > > Ja juz sama nie wiem co o tym myslec ?! Mialam byc silna, ale te objawy nie daja mi sie trzymac dzielnie :/ > Postaraj się jeszcze nie zakładać najgorszego, bo chociaż objawy wyglądają tak jak wyglądają, to nie przesądzają jeszcze o niczym. Z potami walczyłem noc w noc. Dwa do trzech razy na noc musiałem zmieniać piżamę i pościel. Poza tym też miałem problem z raną po wycięciu węzła. Był wycinany akurat spod pachy. okazało się, że dwa wycięli. Po 5 dniach dostałem masakrycznego bólu ręki i krwotoku. Tak więc dopóki nie dostaniesz wyniku, nie nastawiaj się na chorobę. choć to trudne to postaraj się. Mnie nadal nie zdiagnozowali, ale wycinki były już trzy i do tego 4 BAC więc nikt nie wie co mnie męczy. Pewne jest to, że nie ZZ, choć specjaliści inni niż onkolodzy cały czas mi wiercą dziurę w brzuchu z tego powodu i odsyłają do onkologa bo tylko tam mogę być diagnozowany, natomiast onkolog mówi, że on nie ma z tym nic wspólnego. I bądź tu mądry człowieku i decyduj sam. Pozdrawiam
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź