Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Chemioterapia
Odpowiedź w wątku: Proszę o pomoc w interpretacji wyników
Komentujesz wpis użytkownika
Smutna73
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 17:31, dnia 2014-03-12 Smutna73 napisał(-a): > Mazynka glowa do gory i wiem ze jest trudno ale musisz nastawic psyche na dobre tory.Wiem sama po sobie ze jak nastawiam sie na wszystko co zle to moj organizm poslusznie rozwala sie od srodka.Wiesz mi ze bylo juz tak ze kladlam sie spac i prosilam Boga zebym sie tylko obudzila.Choruje juz 11 lat i normalnie statystycznie powinnam juz kwiatki od spodu wachac a zyje .U mnie zz wykryto w ostatnim stadium , przeszlam 3 transplantacje szpiku do tego doszlo GVHD.Od 8 miesiecy po przeszczepie goraczkuje ,poce sie w nocy, czasami mnie wszystko swedzi, klatka piersiowa czasem tak kluje ze zastanawiam sie czy to aby nie zawal, wiecznie jestem zmeczona ale jak mam okazje wyskoczyc gdzies z rodzina robie to.Nie dawaj sie i walcz.To od nas samych zalezy czy nasza psychika jest naszym przyjacielem czy wrogiem.I nie zamykaj sie w sobie bo to jest najgorsze.Dasz rade zobaczysz...a czym wiecej ludzi bedzie Ci to pisac tym wiecej bedziesz miala w sobie sily .Mi pomaga .Pozdrawiam i trzymam kciuki...
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź