Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Chemioterapia
Odpowiedź w wątku: Proszę o pomoc w interpretacji wyników
Komentujesz wpis użytkownika
Martinus
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 12:19, dnia 2014-03-06 Martinus napisał(-a): > > O 16:56, dnia 2014-03-05 Mazynka napisał(-a): > > Bylam u hematologa, oprocz odeslania mnie do onkologa i zdziwienia co ja tu robie to nie powiedziala nic ( i tu ja rozumiem ). Udalo mi sie wrocic do onkologa zeby umowic sie na termin pobrania. Onkolog za wlosy sie zlapal, przeciez to jest ewidentnie do pobrania po co mnie do hematologa odeslali ? Odpowiedzialam, ze koledzy doktora. W piatek mam pobranie wezla. Moje pytanko do Was od czego zalezy dlugosc oczekiwania na wynik hispat ? Onkolog powiedzial ze od 3 do 6 tygodni. zastanawiam sie czy jesli zle to szybciej czy moze tez dluzej ? Wiem, ze nikt mi tu nie powie ile ( bo nikt z Was nie jest wyrocznia i lekarzem ) ale przeszliscie przez to i chcialabym wiedziec cos wiecej.. Na razie ochlonelam i wzielam to wszystko na zimno, bedzie co ma byc !! Przy okazji powoli chce ogarnac ten temat ... > Nie ma reguły jeśli chodzi o czekanie na wynik. Za pierwszym razem gdy wycięli mi pachwinowy, czekałem miesiąc, ale były robione jeszcze badania molekularne immunohistochemiczne. Natomiast za drugim razem w przypadku pachowych czekałem tylko 5 dni.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź