Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Chemioterapia
Odpowiedź w wątku: Proszę o pomoc w interpretacji wyników
Komentujesz wpis użytkownika
Martinus
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 11:57, dnia 2014-03-05 Martinus napisał(-a): > > O 20:08, dnia 2014-03-04 Mazynka napisał(-a): > > > O 19:45, dnia 2014-03-04 Zombiradok napisał(-a): > > > > O 19:39, dnia 2014-03-04 Mazynka napisał(-a): > > > > A co powiecie odnosnie USG szyi ? W sumie to mi najbardziej spedza sen z powiek ;( > > > po badaniu histp bedziesz wiedziala jakie sa podejrzenia , musisz czekac nie da sie miec kazdej odpowiedzi odrazu > > > > > > Wiem ze nie da sie miec wszystkiego od razu, chcialam tylko zapytac bo macie wieksza wiedze ode mnie. Chodzi mi tylko o to czy te wezly mowia o czyms zlym czy nie ? Wiem ze wynik hispat da mi odpowiedz ... > USG węzłów nie da odpowiedzi. Może być podejrzenie, ale nie ma pewności. Moje węzły w usg zawsze są bardzo podejrzane, bo brak w nich różnicowania zatokowego, poza tym są silnie unaczynione i po wycięciu już trzech zawsze jest wynik odczynowy. Generalnie postaraj się nie zakładać złego scenariusza. Tylko hist pat da odpowiedź. Nie trać czasu na BAC jeśli zaproponują
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź