Asowa
23.02.2014 20:54
O 21:44, dnia 2014-02-23 amels napisał(-a):
O 21:09, dnia 2014-02-23 rodzynka napisał(-a):
O 10:21, dnia 2014-02-23 Amels napisał(-a):
O 19:08, dnia 2014-02-22 mikee80 napisał(-a):
może mononukleoza chlamydia czy inna mycoplazma
Czy świąt to swędzenie całego ciała? Takie mocne? Bo syn ma od wczoraj tak że to go palec w jednym punkcie swędzi to coś innego np gdzieś ręka?
Boże, widzisz i nie grzmisz....
To jest kwestia bardzo indywidualna. Nie można na podstawie samego świądu wnioskować o ziarnicy. Ja co prawda miałam tylko i wyłacznie objaw świądu (2,5 roku), ale rtg wykazał ogromny guz w środpiersiu. Swędzenie od wczoraj PALCA W JEDNYM MIEJSCU to nie jest ziarnica!!!!!
Tak czytam ten wątek i uważam, że źle szukasz. Odnoszę wrażenie, że jesteś bardzo przewrażliwiona na punkcie zdrowia Twojego syna. Obsesyjnie. Możliwe, że jest jest chory, ale skoro wszyscy wykluczają ziarnicę, to my Ci tutaj jej nie potwierdzimy. Może powinniście gdzieś wyjechać? Jakis urlop itp...
Te nocne poty mnie strasznie dręczą :( i guzki na szyi a na USG nic. Jutro jadę z synem na badania. Zrobię morfologię, crp, ob. Polecicie jakieś badanie które można zrobić jeszcze dla sprawdzenia pewności ? I o co chodzi z tym rozmazem ? Jak robie morfologie to są tam te monocyty, limfocyty, eozynofile, bazofile, neutrofile
4 lekarzy ci powiedzialo, ze twoj syn nie ma grzybicy?
A ilu zlecilo jakiekolwiek badanie w tym kierunku?
A ilu ci powiedzialo, ze nie ma ziarnicy?
Szukasz problemu tam gdzie go nie ma.
Poczytaj o candydozie i roznych robakach w ciele ludzkim a potem draz temat.
Gdyby wezly byly podejrzane nowotworowo radiolog by to zauwazyl w czasie usg.
No i chyba morfologie juz robilas i jest ok?
A badalas caly pakiet tarczycowy?