Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

poradźcie co

Autor: Janek • 11.02.2014 18:36 • 3 odpowiedzi

Janek

11.02.2014 18:36

Odpowiedz

Cholera od paru dni puchnie mi lewa ręka może kto co doradzić co to może być a może kto przechodził taki przypadek, przypomnę w 1985 miałem wycinek z lewej strony szyi, 1987 naświetlana lewa pacha,2010 wycinek z tej samej strony do dziś mam ten bark tak jakbym miał za ciasna skórę jakby coś zszyli za ciasno, czy to możliwe że to od tego teraz puchnie ręka ? jest dość duża różnica w grubości rąk, dziś odebrałem wyniki morfologia wprost idealna, pomimo tego że kolano mnie tak napierdziela że chodzić nie mogę OB mam 2 od 30 lat takiego nie miałem, pozdrawiam

Nessa

11.02.2014 19:08

Odpowiedz

O 19:36, dnia 2014-02-11 Janek napisał(-a):

Cholera od paru dni puchnie mi lewa ręka może kto co doradzić co to może być a może kto przechodził taki przypadek, przypomnę w 1985 miałem wycinek z lewej strony szyi, 1987 naświetlana lewa pacha,2010 wycinek z tej samej strony do dziś mam ten bark tak jakbym miał za ciasna skórę jakby coś zszyli za ciasno, czy to możliwe że to od tego teraz puchnie ręka ? jest dość duża różnica w grubości rąk, dziś odebrałem wyniki morfologia wprost idealna, pomimo tego że kolano mnie tak napierdziela że chodzić nie mogę OB mam 2 od 30 lat takiego nie miałem, pozdrawiam

może to jakiś obrzęk limfatyczny? do lekarza Janku!

Asowa

11.02.2014 20:31

Odpowiedz

O 20:08, dnia 2014-02-11 Nessa napisał(-a):

O 19:36, dnia 2014-02-11 Janek napisał(-a):

Popieram!!!!!

Janek

12.02.2014 06:42

Odpowiedz

O 21:31, dnia 2014-02-11 Asowa napisał(-a):

O 20:08, dnia 2014-02-11 Nessa napisał(-a):

Popieram!!!!!

Tak, tylko do którego, dokumentacja z leczenia w szpitalnym archiwum w Tarnowie,przez ból kolana nie mogę pojechać,miałem się rejestrować w Krakowie, rodzinny to szkoda gadać (młoda, przystojna)jestem ciekaw czego ich teraz uczą, wyniki z PET dziewczyna czytała tak jak ja łacinę, uwierzcie powiedziała że wszystko ok.nie zauważyła że zalecana jest gastroskopia , USG tarczycy i konsultacja endo. gdy jej to pokazałem zrobiła minę karpia i przeprosiła, może coś wymyślę,chyba ze strachu ale dziś rano obrzęk dużo mniejszy, no zobaczymy,pozdrawiam