Truskawa
10.02.2014 13:38
Pozdrawiam cieplutko
Autor: Truskawa • 10.02.2014 13:38 • 3 odpowiedzi
Truskawa
10.02.2014 13:38
Asowa
10.02.2014 14:17
O 14:38, dnia 2014-02-10 Truskawa napisał(-a):
Hej hej :) Mam do Was takie pytanie. Jestem 6 miesięcy po leczeniu, czuję się dobrze, zaczęłam wracać do normalności, aż tu nagle powiększył mi się znacznie węzeł w miejscu pierwotnie zaatakowanym przez zz. Nie byłam jeszcze na usg, mam je za jakiś czas, ale tak palcami wyczuwam, że ma ok 20 mm... Jest spory, był już wcześniej , przed PET-em , który wykazał remisję, ale nie był tak duży. Powiedzcie mi, czy taki bardzo powiększony węzeł u kogoś NIE oznaczał nawrotu? :( Dodam, że nie miałam ostatnio żadnej infekcji, ząbki ok.
Pozdrawiam cieplutko
A kiedy masz usg?
Moze warto przyspieszyc termin badania?
asia
11.02.2014 11:12
O 14:38, dnia 2014-02-10 Truskawa napisał(-a):
Hej hej :) Mam do Was takie pytanie. Jestem 6 miesięcy po leczeniu, czuję się dobrze, zaczęłam wracać do normalności, aż tu nagle powiększył mi się znacznie węzeł w miejscu pierwotnie zaatakowanym przez zz. Nie byłam jeszcze na usg, mam je za jakiś czas, ale tak palcami wyczuwam, że ma ok 20 mm... Jest spory, był już wcześniej , przed PET-em , który wykazał remisję, ale nie był tak duży. Powiedzcie mi, czy taki bardzo powiększony węzeł u kogoś NIE oznaczał nawrotu? :( Dodam, że nie miałam ostatnio żadnej infekcji, ząbki ok.
Pozdrawiam cieplutko
Hej ja jestem 9 miesiąc po leczeniu mam dwa węzły koło siebie jeden maleńki drugi ciut większy na pecie wykazało że jest ok.Od tego momentu wcale się nie powiększają nawet maleja lub wracaja do jednej tej samej wielkości także u Ciebie też jest pewno ok ;-)
Ja nie miałam żadnych badań od pet tylko morfologie która wyszła ok i to wszystko.
Truskawa
12.02.2014 23:54
A kiedy masz usg?
Moze warto przyspieszyc termin badania?
Przyspieszyłam. Eh, znowu nerwy. Ale staram się zachować względny spokój. Czy ktoś jeszcze miał wyczuwalne, spore węzły po leczeniu i okazało się, że to fałszywy alarm?