Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

wyniki

Autor: cheion • 08.02.2014 12:24 • 1 odpowiedzi

cheion

08.02.2014 12:24

Odpowiedz
Niedawno,kontrolnie zrobiłam badanie krwi..
OB i wszystkie inne wskaźniki w normie poza EO% i NEUTH. EO mam bardzo podwyższone bo wynosi 17,7 natomiast NEUTH nieco poniżej normy.
Oczywiście wybieram się do lekarza rodzinnego. Jednak proszę powiedzieć czy mam powody do jakiś poważnych obaw?
Dodam,że często bolą mnie całe nogi, szyja i mięśnie,od pewnego czasu mam też drobną wysypkę w górnej częsci ręki, jednak najbardziej uporczywe jest to, że trudno mi się oddycha,z trudem łapię głębszy oddech.
Proszę o opinię.
Pozdrawiam

Martinus

08.02.2014 13:03

Odpowiedz

O 13:24, dnia 2014-02-08 cheion napisał(-a):

Niedawno,kontrolnie zrobiłam badanie krwi..

OB i wszystkie inne wskaźniki w normie poza EO% i NEUTH. EO mam bardzo podwyższone bo wynosi 17,7 natomiast NEUTH nieco poniżej normy.

Oczywiście wybieram się do lekarza rodzinnego. Jednak proszę powiedzieć czy mam powody do jakiś poważnych obaw?

Dodam,że często bolą mnie całe nogi, szyja i mięśnie,od pewnego czasu mam też drobną wysypkę w górnej częsci ręki, jednak najbardziej uporczywe jest to, że trudno mi się oddycha,z trudem łapię głębszy oddech.

Proszę o opinię.

Pozdrawiam

Za mało szczegółów, aby cokolwiek rozsądzać. Czy wyczuwasz jakieś węzły chłonne na szyi chociażby? lub w innych miejscach? koniecznie będzie na początek RTG płuc, więc maszeruj do lekarza i nie daj się zbyć. Pamiętaj, że chorób jest wiele i nie stawiaj na pierwszym miejscu tej najgorszej