Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

płodność

Autor: galanonim • 06.02.2014 21:21 • 2 odpowiedzi

galanonim

06.02.2014 21:21

Odpowiedz

Czy jest jakiś mężczyzna, który przeszedł chemioterapie drugi raz na ziarnicę złośliwą? Mój mąż ma nawrót po 6 latach odkąd wyzdrowiał z tej choroby. Czeka go przeszczep szpiku.Mówią, że nie można mieć dzieci po takiej chemii. Czy jest jakiś mężczyzna, który po takiej chemii ma zdrowe dzieci, i czy w ogóle je ma? Niech napisze coś...

Ewa

07.02.2014 06:47

Odpowiedz

O 22:21, dnia 2014-02-06 Galanonim napisał(-a):

Czy jest jakiś mężczyzna, który przeszedł chemioterapie drugi raz na ziarnicę złośliwą? Mój mąż ma nawrót po 6 latach odkąd wyzdrowiał z tej choroby. Czeka go przeszczep szpiku.Mówią, że nie można mieć dzieci po takiej chemii. Czy jest jakiś mężczyzna, który po takiej chemii ma zdrowe dzieci, i czy w ogóle je ma? Niech napisze coś...

Przed chemia powinien oddac nasienie do banku.

tomaszek

07.02.2014 20:53

Odpowiedz

O 22:21, dnia 2014-02-06 Galanonim napisał(-a):

Ja przeszedłem kolejne razy , i jak się okazuje(wynik badania) człowiek może być po tym wszystkim płodny. Niestety z zaleceń lekarzy i własnego przykrego doświadczenia, dla "bezpieczeństwa" lepiej po takich przejściach stosować antykoncepcję.