marta91
05.02.2014 10:37
O 22:16, dnia 2014-02-03 Marta91 napisał(-a):
O 21:47, dnia 2014-02-03 rodzynka napisał(-a):
O 20:05, dnia 2014-02-03 Marta91 napisał(-a):
Rodzynka mogłabyś mi napisać czy brałaś przy tej chemii encorton ? Raczej n apewno tak....Dużo przytyłaś i czy zaokrągliła Ci się bużka? Bardzo się boje skutków ubocznych encortonu chociaż jem racjonalnie .
Oczywiście, że brałam encorton. Nie czułam sie dobrze po odstawieniu, bo moja dawka wynosiła 1 GRAM (5 tabletek po 20 mg), a to odstawia się z dnia na dzień. Ale nie było źle. Apetyt miałam ogromny,ale się hamowałam. Podczas leczenia nie przytyłam, ale po zakończeniu - trochę. Z tym, że ja zaczynając leczenie byłam już dosyć wielka :-/ Twarz - zaokrągliła się, ale wróciła do normy ok. 1 miesiąca po zakończeniu leczenia.
Mam do was jeszcze jedni pytanie. Czy w trakcie przyjmowania beacoppu eskalowanego często zdarzała się wam gorączka neutropeniczna? Jak ja rozpoznać oprócz temperatury powyżej 38 stopni? Czy powinnam odrazu w takim przypadku jechać do szpitala czy mogę próbować ja zbić w domu ?
Przeżyjesz ten encorton. Wiem, że waga i wygląd są ważne, ale wierz mi, że wszystko wróci do normy, poradzisz sobie z tym, jak tylko wyzdrowiejesz. Uszy do góry :)
Dziękuje kochana za wsparcie :) dzięki wam czuje, że da radę.