Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Czy chirurg onkolog może od razu na poradzie wyciąć węzeł do badania?
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 21:08, dnia 2014-02-21 Magda napisał(-a): > > Magda migdaly masz powiekszone czy po prostu cie boli gardlo. Nie wkrecaj sobie teraz nowotworu gardla. > Migdały mam powiększone, laryngolog je badał. Miałam wymaz, ale nie wykazał drobnoustrojów chorobotwórczych, czyli migdałki mam zapalne nie od mikroorganizmów. Dziś rodzinna zleciła mi morfologie z rozmazem, bo ostatni raz mialam półtora miesiąca temu, by zobaczyć czy eozynofilia wzrosła itp. W poniedziałek pójdę to badanie wykonać i od razu zapiszę się na wizytę i po wynik badań do parazytologa. Mam nadzieję, że będzie w lepszym humorze, a jeśli nie - jakie badanie i za ile można prywatnie wykonać na: mononukleozę, boreliozę, sarkoidozę, tularemię? > Generalnie czuję się coraz gorzej :(. We wtorek omdlałam wracając z korepetycji. A to ledwo 3 km, normalnie chodzę spokojnie 10 km. Strasznie słabo się czuję, nawet rano, jak wstanę. Ostatnio też zauważyłam bóle stawów (wcześniej nie pisałam bo myślałam, że to krótkotrwałe, ale w ciągu ostatniego tygodnia znów się pojawiło). > Teraz mam 7 marca USG węzłów i onkologa, w najbliższy poniedziałek morfologię z rozmazem i idę się zapisać do parazytologa (wcześniej nie mogłam bo planu nie miałam, a dziś już jest na nowy semestr). No i 18 marca na rezonans głowy. Czekam tak od wizyty, do wizyty i tylko się denerwuję. > Co do osłabienia tak silnego ostatnio to zastanawiałam się czy to nie spirulina. Podobno ze względu na chlorofil i fikocyjaninę ma działanie oczyszczające, a temu podobno może towarzyszyć osłabienie organizmu.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź