Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Czy chirurg onkolog może od razu na poradzie wyciąć węzeł do badania?
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 13:44, dnia 2014-02-04 Magda napisał(-a): > Odebrałam dziś wynik na toksoplazmozę - nie jestem na nią chora. Próbowalam lekarza od chorób pasożytniczych przekonać do zrobienia takze innych badań bo przeciez jesli to pasozyt to niekonieczie toxoplasma gondii. Ale on mi powiedział ''w polskiej strefie klimatycznej pasozyty sa niegrozne dla zycia wiec nic nie bedziemy robic'' i do widzenia. Przepisałam się do tego drugiego bo juz nie wytrzymałam ignorancji tego pierwszego. On ma trochę dluższe terminy, trudno. Takze 20 lutego ten od chorób pasożytniczych. Chcialam sie przepisac tez do drugiej dermatolożki, ale ona ma terminy dopiero na marzec :/. Więc zostanę u tej póki co. > Pojutrze onkolog i wynik biopsji. Spróbuję przekonać onkologa do skierowania na USG węzłów potylicznych i zausznych - czyli tych co mnie najbardziej martwią w tym tego twardego, zausznegoi tego z guzkiem pod spodem. Jeśli USG wykaże że sa odczynowe to się mocno uspokoję i przestanę aż tak brać pod uwagę zz.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź