Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Czy chirurg onkolog może od razu na poradzie wyciąć węzeł do badania?
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 18:17, dnia 2014-02-03 Magda napisał(-a): > > > > Magda, bo wezly o ktorych piszesz nie sa nowotworowe. > > Dostalas cala mase rad od ludzi doswiadczonych i dalej sie upierasz przy swoim zdaniu. > > Pomysl tez, ze skoro onkolog i radiolog nie widzial potrzeby badania tych wezlow to moze maja racje? > Tylko że mowa tutaj o tych podżuchwowych, których sama nie podejrzewam. Podkreślałam już że martwię się zausznymi i potylicznym. A co to za onkolog który węzeł potyliczny (wyczuwalna kulka) określa jako mięsień, a twardy, bolesny zauszny, jako kość? Sorry, ale temu onkologowi nie ufam. I nie wiem czy są nowotworowe, póki nie mam diagnozy. Tj., te podzuchwowe wiem, żenie są. Chodzi o te, o których wyżej. > Dziś byłam u dentystki z RTG panoramicznym, powiedziała ze widzi tam jakąś torebkę czy cos i mam jechać do centrum stomatologii. Powiedziałam im w czym rzecz i przyjęli mnie od razu - dwóch lekarzy spojrzało na zdjęcie RTG i powiedzieli że to jest zachyłek i że zęby mam w dobrym stanie, zdrowe i w ogóle. Czyli to na pewno nie od infekcji zęba.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź