Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Czy chirurg onkolog może od razu na poradzie wyciąć węzeł do badania?
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 21:37, dnia 2014-02-02 Magda napisał(-a): > > O 19:18, dnia 2014-02-02 dziubas napisał(-a): > > Magda, a czy ty wiesz, że alergia może ewoluować?Jesteś pewna, ze to nie alergia a czy miałąś robione testy na alergie w ostatnim czasie???Chyba jeszcze mało wiesz o tej chorobie. Objawy, które opisujesz są charakterystyczne dla AZS. CIągle tylko piszesz o tym, że będziesz prosić lekarzy o kolejne skierowania. Twoje nastawienie przypomina mi niestety hipohondrię. Znajdz najpierw dobrego dermatologa a potem martw się nowotworem. Piszesz, że znalazłaś węzła. Typowy poszukiwacz z Ciebie. Gdybyś pomacała dokładanie w nadobojczach też bys tam pewnie małe kuleczki znalazła podobnie w pachwinach i pod kolanami (jeśli golisz bikini i nogi). > Myślałam, że hipochondryk to taki co wymyśla sobie choroby, a nie do konkretnych objawów i wyników badań próbuje znaleźć diagnozę. Gdyby nie było swedzenia ciała, potów nocnych a wezly nie bylyby powiekszone niesymetrycznie to pewnie nowotwor nawet nie przyszedl by mi do glowy.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź