Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Czy chirurg onkolog może od razu na poradzie wyciąć węzeł do badania?
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 17:55, dnia 2014-01-28 Magda napisał(-a): > Witam. > Niestety wciąż nie mam wynikow z toksoplazmozy bo facet od chorob pasożytniczych sobie poszedł godzine wcześniej mimo ze kazal mi przyjść na 12(bylam chwile przed). Bylam dziś u chirurga onkologa, babka bardzo olewczo i bagatelizująco mnie potraktowala. Powiedziala ze powiększony wezel potyliczny i z boku szyi to ''historia chorob zycia'' (chiociaz mowilam ze powiekszyly się w jednym czasie od lipca), ze te zauszne które wyszly mi w grudniu to sa kosci (bo faktycznie sa bardzo twarde ale chyba kosc nie urosła by mi nagle w grudniu za uchem w postaci guzowatości?), a ten guzek pod potylicznym (okrągly, lekko przesuwalny) powiedziała ze to miesien (???), podejrzewam ze chyba go nawet nie wyczula. W każdym razie dala mi skierowanie na biopsje cienkoiglowa jednak wiedzac z tego forum ze metoda bywa zawodna i sa przypadki gdzie biopsja cienkoiglowa uspila czujność lekarzy, to skierowanie na biopsje cienkoiglowa wprawilo mnie tylko w jeszcze większy stres. Wynik będzie 6 lutego, a 4 ide znow do tego od chorob pasożytniczych po wynik na toksoplazmozę. Sama już nie wiem co mam robic, bo każdy lekarz odsyla mnie do innego lub bagatelizuje mimo niesymetrycznie powiększonych wezlow, swędzenia, potow nocnych (które sa okropne to musze co noc zmieniac koszulke w której spie), niewłaściwych wynikow badan krwi i usg które wykazalo wezly wielkości 3 cm. Będę wdzieczna za wszelkie rady. > Pozdrawiam!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź