edyta
04.01.2014 19:21
czy ktos moze wie po jakim czasie od skonczenia chemioterapi mozna poddac sie zabiegowi/opercji nie zwiazem z nowotworem?wiem ze te pytanie kiedys juz padlo no ale znalesc tego watku nie moge..z gory dziekuje i zycze zdrowia
Autor: edyta • 04.01.2014 19:21 • 2 odpowiedzi
edyta
04.01.2014 19:21
czy ktos moze wie po jakim czasie od skonczenia chemioterapi mozna poddac sie zabiegowi/opercji nie zwiazem z nowotworem?wiem ze te pytanie kiedys juz padlo no ale znalesc tego watku nie moge..z gory dziekuje i zycze zdrowia
Asowa
04.01.2014 22:44
O 20:21, dnia 2014-01-04 edyta napisał(-a):
Najlepiej by bylo gdyby wypowiedzial sie twoj lekarz, bo to zalezy od tego jak sie czujesz, jak wyglada morfologia itd...
Chyba nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie.
aisa
07.01.2014 08:02
O 20:21, dnia 2014-01-04 edyta napisał(-a):
Ja pół roku po chemii miałam super wyniki i przeszłam operację wycięcia blizn (nie związane z ziarnicą, a lekarze nawet nie pytałam). Chyba nie ma żadnych przeciwskazań jak morfologia i krzepliwość jest ok.