Ziarnica.pl
← Wróć do działu Chemioterapia
Chemioterapia

b17

Autor: sloninka3 • 22.12.2013 18:21 • 3 odpowiedzi

sloninka3

22.12.2013 18:21

Odpowiedz

Co myślicie o wit b17 chodzi o pestki moreli gorzkiej,czy między kolejnymi chemiami można go stosować?flawony?noni?

Rodzynka

22.12.2013 18:54

Odpowiedz

O 19:21, dnia 2013-12-22 Sloninka3 napisał(-a):

Co myślicie o wit b17 chodzi o pestki moreli gorzkiej,czy między kolejnymi chemiami można go stosować?flawony?noni?

Cokolwiek zamierzasz stosować, koniecznie powiedz o tym lekarzowi. I pamiętaj, że niektóre substancje mogą wejść w reakcję z cytostatykami i nasilić bądź osłabić ich działanie. Moim zdaniem jeśli leczysz się wg medycyny konwencjonalnej, to nie kombinuj z pestkami moreli czy innymi cudami, bo tylko mozesz sobie zaszkodzić.

Janek

22.12.2013 20:57

Odpowiedz

O 19:54, dnia 2013-12-22 Rodzynka napisał(-a):

O 19:21, dnia 2013-12-22 Sloninka3 napisał(-a):

Cokolwiek zamierzasz stosować, koniecznie powiedz o tym lekarzowi. I pamiętaj, że niektóre substancje mogą wejść w reakcję z cytostatykami i nasilić bądź osłabić ich działanie. Moim zdaniem jeśli leczysz się wg medycyny konwencjonalnej, to nie kombinuj z pestkami moreli czy innymi cudami, bo tylko mozesz sobie zaszkodzić.

Rodzynka, potwierdzam nie można kombinować, przerobiłem to na sobie zażywałem przez chwilę zioła w/g o. Klimuszki do leczenia ziarnicy, nie dużo brakło a przeniósł bym się na łono Abrahama zadziałały usypiająco na mnie nie kontaktowałem 2 dni, spałem na okrągło i to mnie chyba uratowało bo przez ten okres nie zażywałem lekarzowi przyznałem się po zakończeniu chemii, zjebka totalna, pozdrawiam i wesołych świąt ziarniaczki kochane Wam życzę.

leszek

23.12.2013 15:49

Odpowiedz

całkowicie popieram.konsultacje z lekarzem prowadzącym