Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Jak można scharakteryzować ból w śródpiersiu przy ziarnicy?
Komentujesz wpis użytkownika
inolek
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 00:16, dnia 2014-01-30 inolek napisał(-a): > Witam! mnie przez ko 2 lata męczyły bóle w sródpiersiu. lekarka rodzinna kazała pić melise i sie nie stresować. a że miałam dużo na głowie to sama myślałam ze to od stresu. ktoś dobrze napisał że to jkaby mieć zakwasy w srodpiersiu. czasami miałam wrażenie że jak spałam na boku to mi sie może mostek za bardzo wgiął i przez to mnie boli, że taki zgnieciony. a po latach wyszło na to że kolejne węzły przechodziły proces rozrostowy zaczynając od bólu jakby zapalenie a potem juz po cichutku sobie rosły i nic nie czułam i przechodziło na kolejny węzeł i znowu ból i cisza. do tego przez 5 lat miałam wysypke na dłoniach - 5 dermatologów i alergologów i niby atopowe zapalenie skóry - w międzyczasie 2 ciąże wiec "u ciężarnych wrażliwa skóra". więcej sie pociłam ale nie zlewne poty więc zwaliłam to na nadwagę pociążową i gorące lato a zimą na ogrzewanie. było mi duszno i zawsze spałam przy otwartym balkonie (nawet przy minus 30 st.) wołali na mnie że gorąca kobieta bo zawsze mi było za ciepło i chodziłam porozbierana a ludzie w kurtkach ale gorączki nie miałam i chorowałam dość rzadko max 2 razy na rok ale kaszel taki ze czułam jakbym chciała wypluć płuca a nie zalegającą wydzielinę it... objawy wszystkiego i niczego aż znalazłam przypadkiem tuż nad obojczykiem niebolesny ruchomy wezeł 5 cm.szybka diagnoza pół roku chemii i jestem zdrowa.jeszcze tylko radioterapia na zakończenie :D
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź