Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Jak można scharakteryzować ból w śródpiersiu przy ziarnicy?
Komentujesz wpis użytkownika
zaniepokojona988
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 21:23, dnia 2013-11-25 zaniepokojona988 napisał(-a): > > O 21:37, dnia 2013-11-25 rodzynka napisał(-a): > > > O 20:16, dnia 2013-11-25 zaniepokojona988 napisał(-a): > > > Ja odczuwam od 3 dni taki dyskomfort jakby lekki ucisk, lekkie dusznosci nie wiem jak to opisac, dzieje sie to nad piersiami jakby w gornej czesci mostka (po srodku) nie wiem czy to moze objaw zz czy to przez to, ze ostatnio przeszlam bardzo duzy stres, choc zawsze nerwobole miewalam pod sercem. Nie wiem co o tym sadzic, ale bardzo sie martwie > > > > Zadam Ci pytanie - skąd w ogóle myśl, że ten dyskomfort w klatce, od trzech dni, to objaw nowotworu, jakim jest chłoniak Hodgkina? To tak, jakbym nie mogąc sobie przypomnieć daty urodzin córki brata męża, poszła diagnozować się na Alzheimera. > > > > A może martwisz się o wznowę? Jesli tak, to przepraszam. A jeśli nie, to proszę uszanuj to, że chorujemy/chorowaliśmy na bardzo poważną chorobę i nie zawracaj nam głowy. Twój objaw w żadnym wypadku nie świadczy o nowotworze. Wybij sobie to z głowy - albo młotkiem, albo na jakiejś psychoterapii. Powodzenia. > > > > PS. Ręce opadają. Czy Wy też tak macie? We mnie takie wpisy wzbudzają irytację. > Bardzo Cie przepraszam i nie chcialam zebys tak to odebrala, zdaje sobie sprawe, ze przezywacie horror i naprawde bardzo Wam wspolczuje. Jednakze przeczytalam na Waszym forum, ze mozna nie miec powiekszonych wezlow (a ja mam lekko powiekszone niektore wezly od paru tygodni) mozna miec wszystkie wyniki krwi w normie w tym ldh, rozmaz itp., ktore przy ziarnicy powinno byc podwyzszone, nawet usg w normie, a mimo to miec ziarnice, dlatego chcialam sie dowiedziec czy jeden objaw (choc czasami tez uogolniony swiad, nie do krwi) moze cos oznaczac i czy moze trzeba wybrac sie na tk klatki piersiowej na wlasna reke. > Jeszcze raz najmocniej przepraszam. Zycze duzo zdrowia.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź