Konrad
01.04.2013 21:19
Po sobotnim piciu w dosyć dużych ilościach na polu siedziałem na betonie i zmarzłem dosyć silno. Przy dotyku guzek jakoś bardzo nie boli jednak go czuje. Szyja mnie poli tylko z prawej strony jednak nie zawsze. Po lewj stronie mam jedną kulke a po prawej dwie trochę mniejsze.
Czytałem trochę o tym dodam że mam na dziąśle jakaś kulke najprawdopodobniej od zepsutego zęba bo miałem go robionego. Kiedyś też miałem podobną opcje że bolała mnie szyja po 2 dniowym piciu jednak po 2 dniach przeszło . Dodam że obecnie mam katar. Mierzyłem temperature wczoraj miałem koło 1 w nocy 37,3 jednak to było po kąpieli więc pewnie dla tego że ciało było rozgrzanem zmierzyłem drugi raz miałem 36,8 dziś rano mierzyłem dwa razy miałem 36,7 i 36,8. Nigdzie indziej nie mam takich kulek tylko z tyłu szyji mam też po dwóch stronach szyji po bokach jednak są bardzo malutkie i nie bolą.
chciałem dodać że w obu tych przypadkach paliłem papierosy czego nie robię na codzień.
Co do obiawów potów nocnych nie mam choć ostatnio kiedy się obudziłem rano byłem trochę mokry na nogach ale spałem pod 2 kołdrami i było ciepło. Kiedyś ja wstałem po jakimś czasie byłem cały w wysypce jak by różyczka zeszło samo. Skóra czasem mnie swędzi ale nie często. Temperatura teraz 36,9 oraz 37,2