Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: jak sobie z tym radzić...
Komentujesz wpis użytkownika
maciekzawiercie
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 13:15, dnia 2013-02-16 maciekzawiercie napisał(-a): > Przez przypadek zamknąłem tamten wątek. cd > Węzły chłonne skłoniły chirurga do wysłania mnie do Urologa. > Ten zrobił USG jąder-bez zarzutu i skierował na morfologię. > Oto wyniki: > OB - 2 mm/h > WBC - 6,97 10^3/uL > RBC - 5.52 10^6/uL > HGB - 16.0 g/dL > HCT - 46.2 % > MCV - 83.7 fL > PLT - 244 10^3uL > NEUT-3.53 > LYMPH-2.36 > MONO-0.68 > EO-0.29 > BASO-0.08 > ROZMAZ: > NEUT(%) 50.6 > LYMPH(%) 33.9 > MONO(%) 9.8 > Eo(%) 4.2 > BASO(%) 1.1 > LDH > 204.0 IU/L > CRP 0.7 mg/l > W związku z tym,iż zacze ła mnie boleć prawa ręka (to raczej dyskomfort)-w rejonie obręczy pachowej,nad obojczykiem-zostałem wysłany do Neurologa który...mnie spławił. > Poszedłem do chirurga,który nie stwierdziła zaburzeń ruchomości,ani powiększonych węzłów. > Kiedy ból ucisk zaczął spływać do sutka,przy okazji wizyty u endokrynologa,poprosiłem o konsultację. > Wszystko ok. > Ale ja ciągle czuje ten ucisk,czasami coś jakby ciepłego spływa mi w dół ręki. > Dodatkowo ucisk w mostku,który przeżyna do kręgosłupa. > Co o tym myślicie...? > Dzięki > Przepraszam,ale po stracie żony mam duży problem emocjonalny-stąd takie a nie inne podejście
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź