Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

6 lat i w sumie to już nie wiem

Autor: niedopowiedzenia • 03.12.2012 21:12 • 5 odpowiedzi

niedopowiedzenia

03.12.2012 21:12

Odpowiedz

Wyczuwam sobie na szyi i nad obojczykami takie małe kulki, no jakoś wielkości grochu, miękkie, przesuwają się. Niektóre takie jakby obłe i miękkie a inne sprężyste jak kuleczki. Byłam już z tym u lekarzy, ale każdy odsyłał mnie z kwitkiem, że niby nie ma tam nic. Ostatnio zauważyłam, że mam też coś takiego w dołach łokciowych i pachwinach. Czy ja jestem nienormalna? :( Mam to wszystko już ze 6 lat...

Belka

03.12.2012 21:57

Odpowiedz

O 22:12, dnia 2012-12-03 niedopowiedzenia napisał(-a):

Wyczuwam sobie na szyi i nad obojczykami takie małe kulki, no jakoś wielkości grochu, miękkie, przesuwają się. Niektóre takie jakby obłe i miękkie a inne sprężyste jak kuleczki. Byłam już z tym u lekarzy, ale każdy odsyłał mnie z kwitkiem, że niby nie ma tam nic. Ostatnio zauważyłam, że mam też coś takiego w dołach łokciowych i pachwinach. Czy ja jestem nienormalna? :( Mam to wszystko już ze 6 lat...

Najlepiej zrobić USG

dawid

04.12.2012 20:44

Odpowiedz

O 22:12, dnia 2012-12-03 niedopowiedzenia napisał(-a):

albo wyciąć jeden lub dwa do badania histopatologicznego

Gizmo

04.12.2012 20:45

Odpowiedz

zdecydowanie popieram, ja też udałabym się na usg:)

niedopowiedzenia

05.12.2012 09:56

Odpowiedz

czyli jest sie czym martwic, wbrew temu co mowia lekarze?

Gizmo

05.12.2012 12:40

Odpowiedz

Zadajesz pytania na które nikt Ci nie odpowie:-) zrob usg dla własnego świętego spokoju. No przynajmniej ja bym zrobiła:-)